enes ünal

kendisi belli ki şöyle diyor: ben türkiye'de büyük takımlara gelip 2.forvet olacağıma, Avrupa'nın büyük liglerinin orta sıra takımlarında 1 veya 2.forvet olurum.

ben kendisini açıkçası beğeniyorum. Her futbolcudan çağlar,merih gibi dünya yıldızı olmasını beklemek yanlış olur. Enes belli ki bu tarz bir kariyer istiyor.

Samimi bir soru... Getafe neden sacmalik? Getafe Ispanya Ligi'ni Pandemi sonrasini rezil gecirmesine ragmen 8. bitirmis bir takim. Yani Galatasaray'dan daha iyi bir takim.
Bize gelse sacmalik der miydin?
Yazdığımız net anlayamadın sanırım. Açayım o halde.

1- Transfer ola ola demem; City transferi sonrası Twente'de patlama yapması, Villareal, Valladolid vb takımlarda pek tutunamaması.
2- Getafe'yi saçma bulmamdaki nedeni; La Liga'da Enes'in tutunamaması. Bu şekilde transferlerine devam ederse yolun sonunda Türkiye'ye dönecek olması.
3- Galatasaray'a gelsin demedim. Getafe - Galatasaray kıyaslaması yapmadım. Ayrıca Getafe'nin La Liga'da ortasıra takımı olması Galatasaray'dan büyük yapar mı? Tartışılır. Dönem dönem bakmak gerekir. Kesin konuşmak saçma olur.

Kısacası, Twente'deki formunu tekrar yakalaması ve bir takımda kalıcı olması gerekiyor artık. Bunun La Liga olmayacağı kesin gibi. Bence Hollanda ligi veya Bundesliga'yı denemeli. Oralarda da olmazsa yine yolun sonu Türkiye.

Böyle böyle transfer ola ola değerini düşürüp Türkiye’ye dönecek gibi duruyor.

Getafe nedir ya? Saçmalık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Getafe 3 swnedir la liganin ilk 4/5 sirasini kovalayan bir ekip oldu
Bizim basakcity gibi bir takim fazla taraftari falan yok ,onun icin iyi takim bence

pandemi sonrasi iyi donemediler ama 2 yildir iyi top oynuyorlar,mesela iki yildir bizi cok cok rahat yenecek bir takimlari vardi

Eski bir haber;

-Ronaldo, "İnşallah Enes bir yıl daha kadromuzda olur ama ben bu olasılığı çok zor görüyorum. Bizim için çok önemli bir futbolcu ama şimdi kendi takımına (Villarreal) dönmek zorunda. Biz elbette ona sahip olmak isteriz ama bu bize bağlı değil. Fakat şunu söyleyebilirim ki, Enes'i kadromuzda tutmak ve gollerine bizde devam etmesini sağlamak için büyük bir çaba harcayacağız." diye konuştu.-

1597074238624.png"

Katılmadığım bir yorumuna güzelce ve samimice soru sordum. Bu kadar kötü mantıağ sahip olup da ukalalık yapman senin adına üzücü. Yazdığım net anlayamadın gibi cevap veriyorsun. Sıkıntı yok. Yoksaya attım.

Çok da fifi

IMG_0248.JPG

9,00 Mio € ya Getafe‘ye

Hayirlisi olsun Enes Kardesim icin .

artik kendini göster, LaLiga zor bir Lig ve Premier Ligden sorna en iyi Lig. Hadi.

buraya yazmamısım gezgin bi youtuber olsa daha iyi kariyer olurdu, içerik üreticisi falan

Getafe bu sezonu iyi geçirdi CL’den son anda düşen (Chelsea deplasmanı) Ajax’ı EL’de saf dışı etmişti. La Ligada klasik ilk 4ten sonra gelen takımlarla yarışanlardan. Şaşırdım açıkcası, Valladolidte ahım şahım değildi. Umarım başarılı olur

Bu Enes’te ne görüyorlar ben yıllardır anlamadım. Henüz bir numarasını da göremedik. Umarım coşar ama zor.

Adamın cillop gibi kariyeri var evet bir istikrar yakalaması gerekiyor tabii de bu yaştaki Türk oyuncuları daha genç kabul edilip kulübünde üç beş maça çıksa yıldız ilan edilirken o yaşta oynadığı ligler ve takımlar ortada az veya çok performans da verdi ki hala alıcısı var yaşı çok müsait o sıçramayı yapması için görende Batuhan Karadenizi transfer etmişler sanacak buradaki konuşmalardan sonra.

Twente dönemi zirvesiydi. Hollanda Ligine geri dönmeli.

Geri
Üst Alt