enes ünal

kitap okuyan topçudan olmaz tezinin ana başlığı

Piyasası tam anlamıyla yerle yeksan olursa Galatasaray'da görmek isterim. Hiçbir zaman abartıldığı kadar iyi topçu olmadı ama şu an gömüldüğü kadar da kötü değil. Galatasaray için iyi bir hamle oyuncusu olur.

Enesin yukardaki açıklamalarını dinledimde

Futbolcusundan teknik direktörüne,başkanından yöneticisine herkesin ağzında bir altyapıdır gidiyo

hayır futbolun içindeki adamlarda bunlar zaten bakkalmı gelip düzeltecek ulan bu sorunları,işin içinde olanlar bu yakınanlar

Şenolda altyapı diye ağlıyo adam bitane altyapıdan oyuncu çıkarmamış

Eneste altyapı demiş 50 tane kulüp gezdin türkiyesinden ingilteresine,ispanyasından hollandasına bi bok yapamadın senelerdir,altyapısıda bursa altyapısı boru değil yani sanki yan sokağındaki halısahada yetiştide aldılar maça koydular

şimdi buda futbolu bırakır sonra tvye çıkar altyapı sorunumuz var der,ulan sadece sanamı var altyapı sorunu,asfaltta altyapı eğitimi alıp top yerine pet şişeyle oynayan adam altyapı demiyor,beyefrndi senelerdir bi bok yapamamış youtubeda alman altyapı tesisi videosunu izlemiş benim niye yok diyor,bana niye almıyorsunuz diyor suçu başka yerlere atıyo

çık deki başaramadım abi,bizde sana lan neyi başaramadın amaaouğaa deriz yine ama en azından ne bok olduğunu biliyo deriz,sen hem başaramadım demiyosun hemde bahane üretiyosun

10 senedir 23 yaşında yaşlanmıyoda

ajda pekkan gibi herif

Huesca 0-2 Getafe

20' Enes Ünal

51' Enes Ünal

Geri
Üst Alt