enes ünal - Sayfa 15 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

enes ünal


Sezonun sonunda şu sakatlık... Çok geçmiş olsun 🙏 Bu transfer dönemi kendisi adına çok önemli, umarım ciddi bir durum yoktur.
 
"Herkese merhaba, size kötü bir haberim var. Dün akşamki pozisyonda çapraz bağım koptu. Hayat gizemli şekillerde hareket eder. Yalan olmasın, büyük bir hedef için çabalarken ve kendimi kariyerimde büyük adımlar atıyormuş gibi hissederken… Benim için büyük bir darbe oldu.

Şimdi yapılacak 2 şey var. Takım arkadaşlarımı sonuna kadar desteklemek, ligde kalacağımızdan hiç şüphem yok. İkincisi ise operasyona hazırlanmak ve günden güne ilerlemek. Kendimi çok iyi hissediyorum ve bunun kariyerimdeki başka bir zorluk olduğunu biliyorum.

Pişman olmak benim için bir seçenek değil ve hayatımdan ve mesleğimin bu kısmından zevk almaya devam edeceğim. Mesajlarınız ve selamlarınız için hepinize teşekkür ederim."

 

olmasi gerektigi gibi ~ bekledigim bir hamle oldu .

sure aldigi her dakikayi cok dogru sekilde takimin yararina yonelik kullandi .
salt bu yonden bile orta sira epl takimlarinin gozu kapali alacagi tipolojilerden. enes kardesimi izlerken ,saha icerisinde kompleks den uzak, egoist olmadan, sade basit ve de modern futbolun icerisinde degerli yeri olan ince nuanslari yapmaya gayret etmesi, hep bolgesi ozelinde genis acili oyunun icerisinde olmasi,yilmamasi,hedefe odak yapmasi kendisini izlerken keyif veren nuanslarindan idi.

kanimca, gec de olsa dogru ligde , goreceli dogru takimda(oyun stiline uygun oyun anlayisi bournemouth) kontratinin sonuna dek kalir kanaatindeyim. suan 27 yasinda, futbolunun en olgun doneminde. sanssiz sakatliklar yasamasaydi, ki, en son yasadigi cok talihsiz bir doneme denk geldi. ligde harika ilerliyordu, milli takim adina da 11de yerini nihayet cenk den almisti, sakatlik dolayli bu da sekteye ugramisti. donusu cok guzel oldu. kaldigi yerden oyununa buyuk istahla ozguvenle devam etmis buldum.
takiminin da bunu goz ardi etmeden hemen aksiyon alip uzun sureli sozlesme imzalamasi da takdire sayan bir hareket . bu imza morali ile enes kardesim finallere kafasi rahat ekstra motive ve morali yuksek hazir sekilde gelecektir.

basarilari daimi olsun. bursa altyapisindan bugune yakindan takip ettigim cok yetenekli buldugum bu guzel kardesimiz -velhasil - durus ,tarz ve caliskanlik vb baglaminda ornek profillerden.

saygi ve selamlar.
 
Üst Alt