Ülkemizi karıştırmak için yapılmış uydurma haberler . Başta dünya liderimiz var . Suriye'yi feth ettik edeceğiz . S400leri kurduk kuracağız . Yerli ve milli tanklar uçaklar yolda tüm bunları kesmek için yapılan uydurma haberler . Fakat benim halkım yer mi bunları ? Yemez . Bizim imanımız var Allahımız var güçleri yeter mi bu halkı bölmeye . Başkanımız önderliğinde hedef 2071 .

Önceki aylar daha vahim subat ne ki ya arastirmiyor musunuz hiç

Ülkemizi karıştırmak için yapılmış uydurma haberler . Başta dünya liderimiz var . Suriye'yi feth ettik edeceğiz . S400leri kurduk kuracağız . Yerli ve milli tanklar uçaklar yolda tüm bunları kesmek için yapılan uydurma haberler . Fakat benim halkım yer mi bunları ? Yemez . Bizim imanımız var Allahımız var güçleri yeter mi bu halkı bölmeye . Başkanımız önderliğinde hedef 2071 .

Recep Tayip Jr Jr bu ülkeyi marsa götürecek

Recep Tayip Jr Jr bu ülkeyi marsa götürecek
Erdoğan soyadı yeter . Tayyip Erdoğan'ın kanından gelen biri olduktan sonra benim güvenim sonsuz fakat ALLAH CC reisimizin ömrünü uzun tutacaktır diye umuyorum . 2071'de onun önderliğinde girmemiz için ALLAH CC'ye gece gündüz dua ediyorum .

Erdoğan soyadı yeter . Tayyip Erdoğan'ın kanından gelen biri olduktan sonra benim güvenim sonsuz fakat ALLAH CC reisimizin ömrünü uzun tutacaktır diye umuyorum . 2071'de onun önderliğinde girmemiz için ALLAH CC'ye gece gündüz dua ediyorum .
Insallah, yoksa dinimiz kaybolup biz napcaz?

hahahaha bunu derken bile alaya alıyorsun
yazık

yaptıklarını göremeyecek kadar gözünüz kör
Tövbe . Allah Recep Tayyip Erdoğan'a nankörlük yapanı çarpsın inşallah . Yaptıklarını göremeyenlerin gözünü kör etsin inşallah . Beni hırsızlıkla yalancılıkla vs suçlayın fakat rica ediyorum Recep Tayyip Erdoğan nankörlüğüyle suçlamayın .

Son altı ayın en düşük enflasyonu bubyalniz dikkatli inceleyin

aklı sıra cumhurbaşkanımızla dalga geçiyorsunuz
komiksiniz

senin dilin ne söylir ile ilgili görsel sonucu

2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olacağız söylemlerine ne oldu acaba?

İnsanlar nankör olmuş .16 sene boyunca saray gibi evlerinizde yaşadınız muhtemelen o evleri de aldınız hep . Azıcık lüksünüz azalınca her gün restoranlarda yiyemeyince ayda 3-4 kere evinizde yemek yapmak durumunda olunca hemen pislik çıkarıyorsunuz .

Geri
Üst Alt