Engin Baytar Affediliyor!

Melih Akan

Berlin Panteri
292826_heroa.jpg

Abdürrahim Albayrak'ın Florya'ya inmesiyle Galatasaray'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Fatih Terim ayrıldıktan sonra kadroda kendine yer bulamayn Engin Baytar kiralık olarak Çaykur Rizespor'a gitmişti. Sezon başında Galatasaray'a geri dönmesine rağmen yönetimin kararıyla kadro dışı kalan Engin Baytar geçtiğimiz günlerde Yiğit Gökoğlan ile sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile de taraftarın tepkisini çekmişti.

Ancak Duygun Yarsuvat'ın başkan seçilmesi sonrası Florya'yı devralan Abdürrahim Albayrak kadro dışı kalan oyuncularla tek tek ilgilenmeye başladı.

Bu nedenle Galatasaray'da ikinci af dalgası gelebilir. Sabri Sarıoğlu'nun affedilerek A takıma dönmesinin ardından, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın A2 ile idmanlara çıkan ve önceki gün Kasımpaşa'ya karşı kaptanlık pazubandı takan Engin Baytar'ın affedilmesi için konuyu Cesare Prandelli'ye açacağı öğrenildi. Milliyet'in haberine göre İtalyan teknik adamın bu öneriye sıcak bakabileceği bildirildi.

u 21 maçında pasları,ortaları güzeldi

Ulan Apo seni gönderdiklerinde anlamamistim niye yollarlar bunu diye. Şimdi anlıyorum. Pohpohla sen yerlileri. Baklava da yedir pasta az kalır. Ne de olsa onlar evlatlarımız sahip çıkmalıyız.

Florya sahipsiz !!!! Bunu her duyduğumda küplere biniyorum. Iyi bok yiyorsun bu yetersizlerin götlerini kaldırarak. Sanki zaten yeterince kalkmamış gibi.

I am the one who knocks!

Kulüp olmuş babalarının çiftliği. Gel sen de gel ..

Su karaktersizi takima alacaz tekrar oyle mi?

Capsiz Albayrak'in isleri. Gelsin td olsun madem.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yalan haber.

Medyanin yaptigi tüm olumsuz haberlere atliyor taraftarimiz
Gercek olma ihtimali yok.

Dogruysa bu Kulüpte karaktere önem verilmiyor

skandal

Medya operasyonu gibi ama affedilirse iyi söverim.. Engin deyince artık aklıma it's ma birthday geliyor :)

Onc şeyden sonra geçenki görüntülerden sonra böyle birşeyin gerçekleşeceğine inanmak istemiyorum

Her ne kadar skandal bile olsa bu adam şu haliyle selçuku top diye oynar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu herifin bittigi gün biz de bittik.

O super kupa macindan sonra strukturel olarak futbol diye birsey kalmadi.

Ardindan Buraklar, Danyler vs. takima girdi ve kompaktligimizi da kaybettik.

bize bu yolda en ufak katkısı olacaksa tabiki gelsin. kimsenin kafasına silah dayamadı sonuçta .

Yahu bu adam gittikten hemen sonra derin futbol denen berbat programa çıkıp tugaya,meloya falan sallamadı mı?..Bu kadar kolay mı af...Bir de yetenekli futbolcuymuş...Görüp görebileceğimiz en yetenekli adam sneijderi küstürebilmek için her şeyi yap,oynatma ondan sonra bu 30una dayanmış vasat adamlardan bir şey bekle..

Şu işin bahsi bile mide bulandırmaya yetiyor. Haberin içeriğini okuma zahmetine girmek dahi istemiyorum.

Derin Futbol Programı'nda söylediklerinden sonra affedilme ihtimali yoktur.
Kimse kusura bakmasın ama o lafları eden Engin Baytar Galatasaray'da oynarsa gelsin Emre Belözoğlu da kaptan olsun takıma.
Madem bir işi yapacaz, başarı için her türlü kişiliksizliği göze alacaz, o halde en iyisini yapalım ve çubuklu tosunu da tutup kolundan getirelim.

Neyse fazla da gerilmek istemiyorum, medanın klasik Galatasaray saldırılarındandır büyük ihtimalle...

Derin Futbol Programı'nda söylediklerinden sonra affedilme ihtimali yoktur.
Kimse kusura bakmasın ama o lafları eden Engin Baytar Galatasaray'da oynarsa gelsin Emre Belözoğlu da kaptan olsun takıma.
Madem bir işi yapacaz, başarı için her türlü kişiliksizliği göze alacaz, o halde en iyisini yapalım ve çubuklu tosunu da tutup kolundan getirelim.

Neyse fazla da gerilmek istemiyorum, medanın klasik Galatasaray saldırılarındandır büyük ihtimalle...

Özet olarak.ne dedi ?

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt