Engin Baytar Bu Takıma İvedilikle Monte Edilmelidir

Ufuk Erten

10 Numara!
Maalesef Selcugun lesh attigi bu donemlerde Engin-Melo-Xhemaili orta sahasi hel TRde hem CLde is gorur. Acayip agresif ve hirsli olur bu ortasaha.... bununla kalmayip acayip kreatif olur.

Enginin hirsini, driblingini ve teknigini anlatmaya gerek yok zaten. Oyun gorusune gelince (6-1lik real macindaki sol kanatta Sneijderi kacirdigi pas baya inceydi buda onun oyun gorusunu gozlere serer zate.)

uzun lafin kisasi engin selcugun yerine monte edilmelidir. Eski vukuatlarina yada tugaya yaptiklarina bakmayin Sabri daha vefalida noldu? Futbol oyniyoruz .

Get your mind straight lads #easy

Prandeli sans vermiyecekde bari kulagina gitsin diye actim bu konuyu. Insan bekliyor iste.....

Ağladım şu konuyu okuyunca :'(
Yahu engin mi kaldı

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

sende haklısın kardeş ne diyim yani

Baytar dağıttı kendini artık toparlanması zor.

inşallah prandelli ve gs yöneticileri sesini duyar renktaş.
çok dogru platformdasın

ilk sezondaki formunda olabilse keşke. Selçuk resmen bitik, hem fizik olarak hem de özgüven sorunu yaşıyor, Sneijderin gelmesi onu çok etkiledi sahaiçi pozisyon olarak. geçen sene ıslıklanması da onu iyice bitirdi.

imzamı atarım haklısın enginin leş hali bile bastonluk selçuktan iyidir hiç değilse mücadele ediyor:celebrate011:

ilk sezondakı engınden eser kalmamiş nereye gitse kıralık geri gelir ne engını arkadaş keşke monte edilsede oda sercan gibi oldu anadoluda dikiş tutturamamiş bizdemi oynucak

Yetenegine hakaret edip hali saha seviyelerine dusmus bir adamdan hayir gelmez.

$

Bu adam en az Çolak kadar beyinsiz. Yeteneklerime ihanet ediyorlar.

I am the one who knocks!

Keşke donebilse 11/12 deki haline ama imkansız bence geçen de yazmıştım bu saatten sonra Engin'in bize yapacağı en büyük katkı fener maçının son dakikalarında oyuna girip volkanı tekme tokat dövmek olur :-)

Engin Baytar en son halı sahada görülmüş :)

BxRUhCwIgAAZqrJ.jpg

engin baytar bana göre en iyi yerli orta saha oyuncularından süper kupa maçında aldığı bana göre inanılmaz ağır karar onu çok etkiledi çok sevdiğim tatlı sert futbolu şut kabiliyeti adam geçme özelliği olan bir futbolcu

Geri
Üst Alt