Engin Baytar Çaykur Rizespor'a Kiralandı İddiası!

Zaten forma sansi bulamiyordu.

Ins. Rizede sürekli oynar ve seneye göbegi erimis halde geri döner :)

Fit hale gelirse seneye ilk 11de bile oynayabilir.

tam FT'in kafasina gore adamdi ol bic kes kir as :D

la ilk seneki şampiyonlukta payı çok büyüktü ve bu adama gitsin dionuz yekta kalsın la bu yekta ne veerebildiki takıma enginle kıyaslanıyor engin hiç değilse biseyler verebilmiş

işleri güçleri kiralamak ulan ver bonservisiyle gitsin nedir bu kira

1 sene katki verdi, o sene yüzünden 3-4 sene daha beslememiz lazim. cöp türk oyunculardan kurtulmamiz lazim

yeni sezonda yine gelecek fazlalik yaratacak yaramaz herif.

Engin'i Rize'ye,Yekta'yı Paşa'ya veriyoruz galiba.Tamam bu oyuncular yeterli değil ama yenilerini almadan niye yolluyoruz ki?18'i tamamlayamıyoruz bazen.

ok.gif
Cold Fear - 04.01.2014 20:39

bos.gif

Bunlar Gs´nin son iki sezondaki taktiğine geri döndüğünü gösteriyor.

Önce Dany Karabük´e‚ sonra Engin Rize´ye‚ devamı da gelir.

Hem zorlu deplasmanlar garanti altına alınıyor‚ hem de bu takımların Fenerbahçe ile oynayacağı maçlara verilecek teşvikler için kanallar kurulmuş oluyor.

Galatasaray şikenin kitabını yazmış bir takım. Bu transferler de şike ve teşvik için yapılmış transferler.

Hep beraber görürüz.

senin kafanı ben ...

Kiralık gitmesi iyi oldu.Rize'de kesin 11 oynar maç temposunu kazanır tekrar.Seneye daha hazır Engin bir çok maçta gidişatı değiştirir.

Engin'i Rize'ye,Yekta'yı Paşa'ya veriyoruz galiba.Tamam bu oyuncular yeterli değil ama yenilerini almadan niye yolluyoruz ki?18'i tamamlayamıyoruz bazen.

Neden Kasimpasa'yi Yekta gibi oyunculari verdigimizi daha hala anlamadim.

Sneijder, Melo ve Selçukdan sonra en iyi orta saha oyuncumuz. Daha dogrusu, onlardan sonraki tek iyi orta saha oyuncumuz.

Açıkçası çok sevinmedim. Yabancılardan kurtulmak daha önemli

izin günlerinde yaylaya çıksın

arada çay toplasın

mısır ekmeği + lahana + tağaneri yesin

kendine gelir

Çeptalk

Kaliteli kumaşı var.Umarım kiralık anlaşması bitince bizde daha kaliteli işler yapar.

Geri
Üst Alt