Engin Baytar Çaykur Rize'ye Kiralandı

Engin bir seyi unutuyor.Galatasaraya gelmeden once istenmeyen adami.her kes ona son sansi diyordu?

Engin ne yapti 1 sezon oynadi daha sonra yaptigi hataya ragmen tarfatar ve klub arkasinda durdu sirf 1 sene once oynadigi futboldan dolayi.

Peki Engin sen bu sansi nasil kullandin?

onu bir sor kendine.Yetenek var ama disiplin denilen bir sey yok adamda.

yahu basligi yanlis mi okudum .. Engin Baytarin gobegi baglandi gibi bisey :trollfacce.gif:

Hamamdaki göbek taşı gibisin,yarım saat koşacak gücün yok ,bir sezonun yarısını ceza yiyerek bitirdin,

CD izleyeceksen önce kendi CD ni izle;göbek nasıl çıkar,kondisyon nasıl biter CDsi sonra laf at vefasız,

Başka takımlar gönderirken kimse konuşmaz.Ama Galatasaray gönderdi mi çeneleri düşer hepsinin

Bu adama kesinlikle haksızlık yapıldı. Yıllardır takımdan para kazanan bir sürü kabiliyetsiz adam varken Engin gitti. Niye? Göbekli diye öyle mi? Herif bu göbeğiyle dahi bizdeki 3-5 yerli ve yabancıyı top diye oynar. Bir Fb maçında sinirlerine hakim olamadı diye (sonuna kadar haklıydı) harcandı gitti. Yazık.

Engin bir seyi unutuyor.Galatasaraya gelmeden once istenmeyen adami.her kes ona son sansi diyordu?

Engin ne yapti 1 sezon oynadi daha sonra yaptigi hataya ragmen tarfatar ve klub arkasinda durdu sirf 1 sene once oynadigi futboldan dolayi.

Peki Engin sen bu sansi nasil kullandin?

onu bir sor kendine.Yetenek var ama disiplin denilen bir sey yok adamda.

what is this avatar ?

Konuşuldu mu bilmiyorum ama atar gider yapmaya çalıştığı kişi Tugay.

İnsan önce bir kendine bakar, sonra konuşur. Yazıklar olsun verdiğimiz emeğe, sevgiye.

Hayal kırıklığı. En güvendiğim adam nerelere geldi. Laf söylemeye yüzü olmamalı ama hala laf atma peşinde yazık.

Açıkçası Terim'in gidişi Mancini gelişi arasındaki sürede oynadı fena da oynamıyordu Rize maçlarında falan sonra birden kesildi... Ama gitmesi doğru yerine yerli gerekiyor yalnız onu gönder bunu gönder yerli almadıktan sonra hiçbir anlamı yok..

engin_baytar_bazi_hatalari_kendime_yakistiramadim_h3897.jpg

031220132311228032457_2.jpg

fisigi bu hallerde olan adam bizde oynayamaz. nasil profesionelliktir anlamiyorum. ronaldo, ramos gibi adamlarda gram yag fazla yok, bide enginin haline bakin

Ciddiye almıyolar kulübü o yüzden böyle salıyolar kendilerini, hadi madrid - münih gibi takımlarda yapsana bu hareketleri anında kapı önüne koyarlar adamı. Bizde böyle davranmalıyız ki örnek olsun herkes'e.

Geri
Üst Alt