Engin Baytar ile 4 yıllık anlaştık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Engin Baytar ile 4 Yıllığına Anlaştık

nkucukk ali naci küçük

Engin Baytar'da ise çok akıllıca bir formül izlendi...Gittiği her takımda disiplin sorunu yaşayan Engin ile mantıklı bir sözleşme imzalandı

antu FenerArena - 16.08.2011 23:59

Selçuk İnan‚ Ceyhun Gülselam‚ Engin Baytar... İncelesin savcı bakalım bu transferleri de...

:)

Hayırlı olsun ne diyelim.

Tüm arızalar toplanıyor. Seneye panayir var bu takımda, ya yeneriz, ya döveriz. :D

İyi bir alternatif, hayırlı olsun.

teknıgıne lafım yok ama aynı sekılde aklınada bır lafım yok...

Eğer Mustafa Sarp ı veriyorsak Maldonado ya bile razıyım

Kazım geldiğinde sevinmemiştim ona güvenmiyordum çünkü.Sağolsun yanıttı beni:)Engine disiplinsiz diyorlar.Ama ben aynı hatayı yeniden yapmayayım.Baştan güvenmek lazımmış.Hayırlı olsun bu sene güzel gollerini izleriz inşallah.

Umarım şu malum deli pozlarından kurtulur, yerli rotasyonunda önemli bir görev alır. Kazım transferinden sonra yorum yaparken düşünmek gerekiyor. Takımımıza hayırlı olsun.

hayirli ugurlu olsun bazi sorunlari olan bir futbolcu ancak kafasini tam olarak futbola verirse ki ben FTye guveniyorum bence rotasyonda cok yararli ve zeki bir futbolcu

İstedigim transferler bir bir yapılıyor

Eboue

Keita

Engin

son istedigim sol tarafta adam gibi yabancı. (arshavini ümit ediyorum ama o iş yaş heralde.)

Çok iyi oyuncu ft onu adam eder.İlk 11 in değişmezi olur.Kazım alınırken laf edenler şimdi ne diyor onun için,bunu bilerek konuşsun.

en büyük sıkıntısı sürekli sahada olma isteği eğer bu isteği pozitif anlamda kullanırsa seneye rusya'ya 6-8 arasın okuturuz.

antu FenerArena - 16.08.2011 23:59

Selçuk İnan‚ Ceyhun Gülselam‚ Engin Baytar... İncelesin savcı bakalım bu transferleri de...

:)

ahahaahahahahahahahahhhhhhahahahahahhahahsah. 2si bonservissiz geldi. digeride şenol günes i deli edip satış listesine konuldugu icin geldi.

arkadaşlar yeri değil gerçi ama sizce elmander sol açık oynar mı ? sağ açık oynamışlığı var,solak futbolcu.Sağdan gelen ortalara arka direkte iyi bitirici de olur,güçlü,hızı yeterli.Kotarabilir mi sizce ?

oynayamaz fakat on numara pozisyonunda felaket oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt