Mert Sağlam
Yeni Üye
- 10 Mart 2014
- 50
- 0
- 586
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dedi bilmiyorum ama espri amacli soylediginden haberim var, bunlarla ugrasacagina o spor arabayla gezip paralari gosterecegine git biraz daha antrenman yap git biraz daha calista aldigin paraya saygin, doktugun terin helali olsun.
Haram zikkim olsun. Ve bunu bi sinirle yazmiyorum, sen ve senin gibiler yuzunden bu takim boyle, herkes ben mi kurtaracagim galaasarayi havasinda.
A takim buna dahil. Biri kari kiz pesinde, biri sahada formati terletmez, biri fail, biri pozisyon almayi beceremez, biri geriye oynar, biri de kale ileride diyip ileri gitmez..
Bu kafayla gittiginiz surece aldiginiz para ciddi anlamda haramm zikkiim olsun.
Hainsiniz siz bunun baska bi aciklamasi yok, olamazda.
Sen uc kurus biriktirip forma almaya giden cocugun, ozel yasamindan kesip kulube destek olan taraftarin parasini salliyosun.
Babanin yeri degil Galatasaray, o parayi al.... demek geciyor insanin icinden.
Bile bile yasak oldugunu programa cikan, o uc kurus biriktirip formasini almaya calisan cocugun parasini sallayan bu karakter, seref, is ahlaki olmayan kisileri takimda tutan, tutup parasini vermeye devam eden yonetime de sevgilerimi iletiyorum
Buyuk temizlik sart, cikar a2 takimini bunlardan ruhlu serrfli mcadele eder, edecektir de zaten.
En azindan gelecegimiz garanti altina girer.
Neyse fazla uzatmiyayim sinirlerme hakim olamayabilirim.
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi