Engin Baytar Para Saçtığı Videoyu Açıkaldı [VIDEO]

Koca adamların derdine bak..

Büyük ihtimalle uyduruyor ama hikaye doğruysa Yiğit ağır karaktersizmiş.Gerçi para unutmak ne demekse.

Hepsini geç, takımda neden kimsenin parası ödenmiyor arkadaş? Başkan ne yaptı da bu kadar battık? Basketbol takımı 1 yıldır para almıyormuş. Uçurumun eşiğindeyiz Allah yardımcımız olsun

Kadro disi kaldiklarinan beri para almiyorlar, ve paralarini 12. ayda alacaklarmis. :)

Ne dedi bilmiyorum ama espri amacli soylediginden haberim var, bunlarla ugrasacagina o spor arabayla gezip paralari gosterecegine git biraz daha antrenman yap git biraz daha calista aldigin paraya saygin, doktugun terin helali olsun.
Haram zikkim olsun. Ve bunu bi sinirle yazmiyorum, sen ve senin gibiler yuzunden bu takim boyle, herkes ben mi kurtaracagim galaasarayi havasinda.
A takim buna dahil. Biri kari kiz pesinde, biri sahada formati terletmez, biri fail, biri pozisyon almayi beceremez, biri geriye oynar, biri de kale ileride diyip ileri gitmez..
Bu kafayla gittiginiz surece aldiginiz para ciddi anlamda haramm zikkiim olsun.
Hainsiniz siz bunun baska bi aciklamasi yok, olamazda.
Sen uc kurus biriktirip forma almaya giden cocugun, ozel yasamindan kesip kulube destek olan taraftarin parasini salliyosun.
Babanin yeri degil Galatasaray, o parayi al.... demek geciyor insanin icinden.
Bile bile yasak oldugunu programa cikan, o uc kurus biriktirip formasini almaya calisan cocugun parasini sallayan bu karakter, seref, is ahlaki olmayan kisileri takimda tutan, tutup parasini vermeye devam eden yonetime de sevgilerimi iletiyorum
Buyuk temizlik sart, cikar a2 takimini bunlardan ruhlu serrfli mcadele eder, edecektir de zaten.
En azindan gelecegimiz garanti altina girer.
Neyse fazla uzatmiyayim sinirlerme hakim olamayabilirim.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru söylüyorda ama ciddi sorunlu biraz bu . Ama temiz kalpli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne dedi bilmiyorum ama espri amacli soylediginden haberim var, bunlarla ugrasacagina o spor arabayla gezip paralari gosterecegine git biraz daha antrenman yap git biraz daha calista aldigin paraya saygin, doktugun terin helali olsun.
Haram zikkim olsun. Ve bunu bi sinirle yazmiyorum, sen ve senin gibiler yuzunden bu takim boyle, herkes ben mi kurtaracagim galaasarayi havasinda.
A takim buna dahil. Biri kari kiz pesinde, biri sahada formati terletmez, biri fail, biri pozisyon almayi beceremez, biri geriye oynar, biri de kale ileride diyip ileri gitmez..
Bu kafayla gittiginiz surece aldiginiz para ciddi anlamda haramm zikkiim olsun.
Hainsiniz siz bunun baska bi aciklamasi yok, olamazda.
Sen uc kurus biriktirip forma almaya giden cocugun, ozel yasamindan kesip kulube destek olan taraftarin parasini salliyosun.
Babanin yeri degil Galatasaray, o parayi al.... demek geciyor insanin icinden.
Bile bile yasak oldugunu programa cikan, o uc kurus biriktirip formasini almaya calisan cocugun parasini sallayan bu karakter, seref, is ahlaki olmayan kisileri takimda tutan, tutup parasini vermeye devam eden yonetime de sevgilerimi iletiyorum
Buyuk temizlik sart, cikar a2 takimini bunlardan ruhlu serrfli mcadele eder, edecektir de zaten.
En azindan gelecegimiz garanti altina girer.
Neyse fazla uzatmiyayim sinirlerme hakim olamayabilirim.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaptığı tüm acıklamasını dinleseydin. Adam özel hoca bile tutmuş ve bayada kilo vermiş. Hazır tutuyorum kendimi diyor. Neden kadro dışı kaldığınıda bilmiyor ki bende bilmiyorum vallahi.

engin affedilmeli.

Ben her seferinde diyorum profesyonellik bekliyorsan oyunculardan, önce sen profesyonel olacaksin diye. Kurumsallik dedigimiz zaten buradan basliyor, paralari mümkün oldukca zamaninda yatirmak sarttir. Sen 5 kurusluk adamla, 2 lira verip onu motive edemezsin. Aldigi para birazda performansina göre olacak, ve 5 kurus bile aliyorsa, o para zamaninda yatacak. Yabancilar bile saliyor bu yüzden kendini, tabiki yerlilerde salacaktir. Profesyonel bir cevre bulamadiklari icin, yabanci oyuncularda bir ara sonra saliyor kendini. En basiti zaten beslenmekten baslar, iyi bir sekilde beslenmedigin sürece, yaptigin idmanlar bir yere kadar etki gösterir...

Sen takima 50 tane oyuncu aliyorsun, ve bunlarin tonlarca para kazanan bir kismini basi bos sahipsiz birakiyorsun... Simdi ben bu adamlarda niye suc bulayim ? Neyini elestireyim ? Bu adamlar kimseye silah dayayip sözlesme yaptirmadi... Ufacik bir Video yüzünden taraftarlarimizin, kulüp icinde bukadar düzenbazlik varken, hincini bunlardan cikarmasi basite kacmaktir.

Maalesef Türkiye´de oyuncular hakkini aramiyorlar, o yüzden yabanci siniri kalktigi an büyük bir kaos yasanacak. Bu sadece Galatasaray icin gecerli degil, ama bizi de bagliyor. Türk oyuncular hakkini aramayip iyilik yaptiklarini, fedakarlik yaptiklarini saniyorlar, ama bu davranislari ile zarar veriyorlar aslinda. 3 ay icinde almiyorsaniz paranizi, gidin kardesim UFEA´ya, gidin ihtarname cekin. Böyle böyle takimlarimiz ancak baslar kurumsalliga ayak uydurmaya... Yabanci oyuncular nasil hak ariyorsa, sende ariyacaksin. Birseylerin düzelmesi icin, daima kücük capli bir yikim gerekli olur. Yabanci siniri kalktigi an zaten bir cok kulüpte bu konu yüzünden kiyamet kopacaktir.

Geri
Üst Alt