Engin Baytar: "Selçuk İnan Galatasaraylı değil"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Engin Baytar:

Selçuk Hoca ne zaman ben Galatasaraylıyım dedi? Hiçbir zaman söylemedi. Ama açıklamasını ben biliyorum. Selçuk Hoca'nın şu açıklaması var. Selçuk İnan ismini nereden aldığını, babasının fanatikli olduğunu olabilir de. Ama Selçuk Hoca'ya niye kızıyorsunuz ki? Galatasaray'ı savunmamış. Galatasaraylı zannediyorsunuz siz Selçuk'u ama değil arkadaş. Galatasaray'da kaptanlık yaptı. Zaten kaptanlığı Selçuk'un nasıl yaptığını.

Sabri Sarıoğlu da anlattı nasıl kaptanlığı aldığını. Hasan Şaş da anlattı. Orta saha gelip de isim vermiyorum dedim. Herkes biliyor kimin olduğunu. O yüzden Selçuk Hoca'ya hiç kızmayın. Selçuk Hoca tabi bugün Kocaeli'nin hocası. Bu puanı aldı. Çok mutlu. Tabi ki mutlu olacak. Adamı niye üzüyorsun ki? Senin ismin de belki Engin Veral'dan geliyordur abi. Bilmiyoruz ki.

Hayır o açıklaması var ya. Benim ismim nereden geliyor bilmiyorum. Babama sormam lazım. Ya şu tatsız konulara girmeyelim. Şu tatsız konulara girmeyelim. Tatsız konulara girmeyeceğim. Arkadaş diyorum işte.

Selçuk İnan bir döneme imza atmış bir oyuncumuzdur. İtibar zedelemeye hayır.

değil zaten. şu olay dün gibi aklımda

selçuk inan f.webp

Selçuk İnan bir döneme imza atmış bir oyuncumuzdur. İtibar zedelemeye hayır.

Aynen. İlk 2 sezonunda bizim takımda izlediğim en iyi yerli orta saha oyuncusuydu. Banane hangi takım taraftarı olduğunu. Katkı sağladı mı takıma ona bakarım.
Şu anda bile başka takım taraftarı olan adamlar var kadromuzda.
Cimbom’un çocuğu dediğimiz adamların da performansları ortada.

Bilinen bir şey değil miydi zaten. Sahada formasının çıkarıp hatta sonradan da yere atmasından belliydi zamanında zaten bunun ne mal olduğu.

Bunun gibi dingillere değil de has Cimbomlu topçularımıza daha fazla değer gösterilmelidir her zaman mutlaka.

Selçuk, Burak, Balta hatta Kerem A. gibiler kulübümüze hizmet etmiş isimlerdir sadece. Asla gereğinden fazla değer ve anlam yüklememek lazım bazı topçulara. Kimin ne olduğunu er ya da geç görüyoruz elbet.

Tanrı Cimbom’u gs görünümlü hayinlerden korusun
Tanrı Cimbom’u ve Cimbomluları yüceltsin
Zaman Küçük bjkliden kurtulma zamanı

4. Yıldızdan sonra takımdan gönderilmemesi Galatasaray'ımıza zarar vermiştir. Değerini bulan oyuncu satılmalıdır. Maalesef yabancı futbolcularımız Türk topçulardan daha Galatasaraylı.

mert hakan Galasaraylı da ne oluyor..
Abi geçin bunları...
Biz ne oynadık ne oynuyoruz..
350m luk takım Kocaelispor u da bi zahmet yenseydi,
adamı ne diye suçluyoruz anlamıyorum...

Bugün Kocaelini ligde tutar, yarın 3 maç kötü sonuç alır paketlerler ...
Bizim derdimiz Selçuk İnan sa vay halimize...

Profesyonel oyuncunun teknik adamın takımı olmaz, camialara mal olmuş futbolcu 20-30 yılda bir çıkar, son örnek Bülent korkmazdır gerisi hikaye, parayı veren düdüğü çalar

Fenerli olan zamanında lazyodan gelirken bizi degil feneri secerdi ustelik aziz acik cek vermişken, selcuk gs li olabilir ama pasif silik bir karakteri var yani her donemin adami derler ya işte selcuk tamda bu

Olsa ne olmasa ne. Önemli olan karakter.

Bu adam da yok zaten

Selçuk Galatasaraylı.

Karakteri, geçmişte olanlar, ne kadar gönülden tuttuğu vs ayrı konular ama Galatasaraylı.

İlk 2 sene harici full yattı Sneijder bozdu falan diye 3 sene kafa ütüledi buradakiler dün gibi hatırlıyorum.

Prime selcuk turkiyenin en iyi yerli ortasahasaydi hatta bana gore emreden sonra gelen en iyi ortasaha selcuk, ts den ayrılırken azizin maas disinda neler teklif ettiğini hicmi dinlemediniz iblisten veya demirkoldan, selcuk etliye sütlüye karışmayan bir adam oyuncuykende karakteri buydu ,Kocaeli baskani hedefe koyulmali ama selcuk tartismalari cok yersiz

Geri
Üst Alt