- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Bu tarz bi postu ön görerek aciklamistim. Kendi postunun bir üstündeki ders niteliğindeki mesajimi okuman kendi açından faideli bir aksiyon olacaktır.So what?
N5
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tarz bi postu ön görerek aciklamistim. Kendi postunun bir üstündeki ders niteliğindeki mesajimi okuman kendi açından faideli bir aksiyon olacaktır.So what?
Bu tarz bi postu ön görerek aciklamistim. Kendi postunun bir üstündeki ders niteliğindeki mesajimi okuman kendi açından faideli bir aksiyon olacaktır.
N5
sneijder de yapsa hanzoluktur.Bana kalirsa çekilen videoda ve paylaşılmasında sıkıntı yok. Eğlenceli bi video olmuş Sneijder yapsa "eheuheheh helal olsun" derdim de sorun Yiğit ve Engin'in nispet yaparcasına küstah bir şekilde bu videoyu yayınlanmaları. "Ooooh ben yatiyom paralar yatiyo, ben sacmayayim da kim sacsin" niyetinde olmasalar da bu videodan bu anlamın çıkarılacağını dusunebilecek beyin fonksiyonlarına sahip olduklarini tahmin ederdim.
N5