GSC Portal Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan’dan Şok Hareketler!

Bunların hepsini temizleyecek Galatasaray'a sahip çıkacak biri(leri) lazım. Yoksa bunlar gibileri daha çok gelir.

ikisi de ftnin kazigi bu arada

Lan bide gecen buralarda Engin kadroya girse iyi olur diyen tipler vardi. Adam bitirmis lan futbolu kafasinda siz neyden bahsediyorsunuz allah askina.

Ben de hak etmedigim halde milyoncuklari cukkalasam bir bok yapmadan bende ne yapacagimi sasirirdim. Buda aynen video ya yansimis.

Aslinda onlara cokta suc bulmuyorum, yabanci siniri getirip boyle yeteneksiz, kisiliksiz, capsiz insanlara tomarla para verirsen olacagi bu. Bugun arabada para sacar, yarin gider mekanda 10.000 lira verir sampanya acar, hic ruhun bile duymaz, sonuc olarak olan Galatasaray'in, senin, senin benim paralarimiza olur.

Taraftar üç kuruşu denkleştirip maç bileti veya forma almak, kulübe destek vermek için didinir. Bunlar ise böyle yapar.

Yönetimin derhal bu iki oyuncuyu kulüpten göndermesi şarttır. Hayır, ne verdin de neyin havasını atıyorsun.Oynamadan kazandığın paranın mı havasını atıyorsun.
Ama paranı alamadığın zaman haktan helalden haramdan dem vurmayı bilirsiniz.
Benim cebimden sizin cebinize 1 kuruş bile hatta daha azı bile geçmişse haram ediyorum kendi hakkımı size.

Haram zıkkım olsun.Neyse verin şu adamların tazminatını defolup gitsinler.

En akli basinda yorumu yapan bir arkadas cikti, onlari bu davranistan dolayi kovmak, ödüllendirmek gibi olur. Adamlar hem paralarini pesin alirlar, hemde kariyerlerine andolu da devam ederler.

birinizde şu mesleği severek yapsın lan.... yiğide alan zinhinyete zaten laf söylemek lazım..

futbolcu olacak adamın tipinden belli oluyor zaten yiğidi koy pembe diziye yengesini düdükleyen adam olsun..

Beyni olmayan ama fikri olan Tüpçü kontenjanı düşürürse böyle kazmalar para saçmaya devam eder ne milli takımlar başarılı olur sonra ne kulüpler , ne hakkınız var kardeşim bizi Arsenal 'e karşı Veysel ile çıkartmaya ?

Bu görüntülerden sonra bunlara her türlü hakaret mübahtir. Serefsizler..

Maaşlarına zam yapıp kovsunlar.

Dünya'nın en pahalı A2 takımına sahibiz sanırım..

Önce bu videoyu herkese göstereceksin, ifşa etmişler madem ne kadar karakteri bozuk olduklarını nasıl futbolculara verilen paraların israf olduğunu herkesin görmesini sağlayacan.

Sonra CAS'a gidip süründürene kadar vermiyeceksin bir daha paralarını

Neden kadro dışı kaldıklarına şaşmamak lazım

Gereken ayar verilir. Şüphem yok.

Geri
Üst Alt