Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GSC PortalEngin Baytar ve Yiğit Gökoğlan’dan Şok Hareketler!
Aslinda onlara cokta suc bulmuyorum, yabanci siniri getirip boyle yeteneksiz, kisiliksiz, capsiz insanlara tomarla para verirsen olacagi bu. Bugun arabada para sacar, yarin gider mekanda 10.000 lira verir sampanya acar, hic ruhun bile duymaz, sonuc olarak olan Galatasaray'in, senin, senin benim paralarimiza olur.
Taraftar üç kuruşu denkleştirip maç bileti veya forma almak, kulübe destek vermek için didinir. Bunlar ise böyle yapar.
Yönetimin derhal bu iki oyuncuyu kulüpten göndermesi şarttır. Hayır, ne verdin de neyin havasını atıyorsun.Oynamadan kazandığın paranın mı havasını atıyorsun.
Ama paranı alamadığın zaman haktan helalden haramdan dem vurmayı bilirsiniz.
Benim cebimden sizin cebinize 1 kuruş bile hatta daha azı bile geçmişse haram ediyorum kendi hakkımı size.
En akli basinda yorumu yapan bir arkadas cikti, onlari bu davranistan dolayi kovmak, ödüllendirmek gibi olur. Adamlar hem paralarini pesin alirlar, hemde kariyerlerine andolu da devam ederler.
Beyni olmayan ama fikri olan Tüpçü kontenjanı düşürürse böyle kazmalar para saçmaya devam eder ne milli takımlar başarılı olur sonra ne kulüpler , ne hakkınız var kardeşim bizi Arsenal 'e karşı Veysel ile çıkartmaya ?
Önce bu videoyu herkese göstereceksin, ifşa etmişler madem ne kadar karakteri bozuk olduklarını nasıl futbolculara verilen paraların israf olduğunu herkesin görmesini sağlayacan.
Sonra CAS'a gidip süründürene kadar vermiyeceksin bir daha paralarını
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.