# Engin Baytar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Engin Baytar Galatasaray ile anlaştı iddiası !

Olmasın şu iş lütfen ya. Boş bulduğumuz her oyuncuya atlayacak mıyız? Bu mu bizim sınırsız bütçemiz?

Yerli olarak kalitemiz bu kadar düşükken, Engin Baytar gibi adamları alıp denemek ZORUNDAYIZ

Volkan Şen gibi ne oldugu belli olmayan adama 10M euro mu verelim. Yerli sanki çok yetenekli oyuncu var Engin Baytar'ı begenmiyorsunuz! Ayhan Akman, Aydın Yılmaz oynucagına Engin oynasın. Trabzon'da oynamak istemiyor belki adam. Adam karaktersizmiş gördünüz mü önceden istanbulda nasıl oynadıgını. İyi oynarsa kendi bilir oynamazsada kendi bilir.

Trabzon'a stadimizi 1 günlügüne verdik bir Engin'i aldik cokmu ? :) Takas olarak görsünler iste. Bedavaya getirmis oluruz Transferi. Zaten bizden iyi alici ne Engin bulur nede Trabzon.

Bu adam öyle bir top oynar ki, alınmasına karşı çıkanlar mahçup olurlar

Bu adam kupa finali öncesi öyle bir olay yapar ki, alınsın diyenler mahçup olurlar.

Ben ikincisini seçiyorum. Kupa finali var en azından:D

Kanatta aydin'i gormekten iyi. Umarim fazla para vermeyiz

Artık beğenip beğenmeme lüksünü geçeli çok oldu.Sürekli birileri gelip gidiyor.Gelsinler,oynasınlar görelim.

Futboldan fena halde sıkıldım.

@umutofkeli

Umut Öfkeli

Arkadaslar cok onemli bir son dakika haberi var..

Alternatif diyenlere duyurulur; Sol kanada ilk 11 oyuncusu olarak geliyor engin baytar. yedek değil. dünden beridir söylüyorum, engin baytar galatasaraya gelir demedi demeyin diye.. ALLAH bilir trabzonsporun sahamızda oynayacağı UEFA tur maçından gelecek yarı bilet hasılatından vazgeçilmiş, karşılığında engin alınmıştır. Ne zaman adam akıllı bir yönetim gelecek. Adebayor arshavin transferlerini bekleyen renkdaşlar, Bu yönetim bu oyuncuları alamaz çünkü para yok.

@umutofkeli

Umut Öfkeli

Kulup icerisinde herkesin cok iyi tanidigi bir isim tribunlerimizde taninan bir diger isme Forlan ve Reyes'in bittigini soylemis.

sen git Ardayı ver Trabzondan Engini al. Trabzonun ahı tuttu. Barısı ver Selçugu al...gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt