# Engin Baytar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Engin Baytar

Şu adamın hala bizimle anılması ve taraftarın büyük kısmınında okey vermesi bile başlı başına fiyaskodur..

Yiğit,Engin gibi oyuncuları alıp bu takımı sıradanlaştırmaktan bıkmadılar usanmadılar..Birde barış,serkan tarzı gurbetçi aldıkmı eski tas eski hamam devam..

[video=youtube;sY7FSZQeP3I]https://www.youtube.com/watch?v=sY7FSZQeP3I&feature=related[/video]

alt yapısı avrupa belli zaten en kötü alternatif olur kanatta adam kalmadı hazır sözleşmeside bitiyorken ucuza kapatılmalı !

Bizim şu defansın haline bak, geçen seneyi hiç ama hiç hatırlamak istemiyorum.

Yetenekli adamdir ama birazda sorunludur. bu sansi iyi degerlendiremezse sönüp gidecek. Bence alinmali. Yedekte adam yok. Aydin'mi Engin'mi ? Kesinlikle Engin.

trabzonhaber.com.tr farkı ile okurlarımıza duyuruyoruz. Bir süredir Trabzonspor’a imza atamayan, yaşattığı ve yaşadığı sorunlarla yönetim ve teknik heyetin gözünden düşen Engin Baytar’ın Galatasaray’la her konuda anlaştığı ve bu futbolcunun birkaç gün içinde Sarı Kırmızılılara imza atacağı ökesinleşti. Trabzonspor’un da Galatasaray’la el sıkışmak üzere olduğu ve iki kulübünde son aşamaya geldiği öğrenildi. Engin’in hafta sonuna kadar resmi imzayı atması bekleniyor

Engin Baytar Galatasaray ile anlaştı iddiası !

Bir süredir Trabzonspor’a imza atamayan, yaşattığı ve yaşadığı sorunlarla yönetim ve teknik heyetin gözünden düşen Engin Baytar’ın Galatasaray’la her konuda anlaştığı ve bu futbolcunun birkaç gün içinde Sarı Kırmızılılara imza atacağı ökesinleşti. Trabzonspor’un da Galatasaray’la el sıkışmak üzere olduğu ve iki kulübünde son aşamaya geldiği öğrenildi. Engin’in hafta sonuna kadar resmi imzayı atması bekleniyor.

Trabzon Haber - Spor, Siyaset, Ekonomi, Güncel Son Dakika Haberleri

Cevap: Engin Baytar Galatasaray ile anlaştı iddiası !

Lütfen yalan haber olsun.:(

Adnan Sezgin olsa kesin gelir derdim de şimdi pek inanasım gelmiyor.

Şaka dimi bu? OMG!

Güzel altarnetif olur. Kanat adamlarımız az. Kadromuzu geniş tutmalıyız.

Yorum yapamayacağım bekleyip görelim :)

Disiplinsiz bir adam ama Fatih Terim belki adam eder

Haber61 Haber61

Son Dakika: Engin Baytar Galatasaray ile anlaşmaya vardı.

Alternatif için hazır olun demişdim. Lazım olunca oyuna girer. Yetenekli bir oyuncudur. Dengesiz olduğu için riskli transfer olabilir.Terim alın dedi ise birşey diyemeyiz.

Şimdi birileri başlar gene ft adam eder bunu diye.:o

Anlaşılan geçen yılın kopyası bir sezon daha yaşayacağız.

[video=youtube;XpEGxKo019o]https://www.youtube.com/watch?v=XpEGxKo019o[/video]

Adam gibi topunu oynayacaksa gelsin yok oyundan alınınca atar yapacaksa uzak dursun

herkesle sorun yaşayacak diye birşey yok terimin elinde oynar en kötü alternatif olur kanat kalmadı yeteneğini tartışabilen zaten yok herkesin sıkıntısı yaşadığı sorun

cok iyi haber.. türk kanat oyuncusu lazim zaten. Volkan Sen'i falan bu saatten sonra satmazlar. Aydin+Emre'yi toplasan bir Engin etmez. Camiamiza hayirli olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt