Engin: "Haksızlığa uğradım"

engin'e haksızlık yapıldığı doğru... engin kendisine ve yeteneklerine haksızlık yaptı maalesef... kimseye sallamasın... gitsin aynaya baksın haksızlık yapanı görmek istiyorsa...

ayrıca seni kiralık yollamışlar, yapman gereken çıkıp topunu oynamak haklılığını ispat etmek... ama bizimki televizyonlardan atarlanıyor...

Antrenmanlarda ne yaşandığını bilemiyorum. Mancini haksız mı değil mi bilmek zor. Ancak Engin malum cezadan sonra hiç profesyonelce davranmadı. En ihtiyacımız olduğu dönemlerde bile forma şansı bulamadı Terim döneminde bile.. Kişi önce kendi hatalarına bakmalı.

Kendi düşen ağlamaz demek istiyorum ancak bir yanımda Engin'in kalitesinin tartışılmaz olduğunu söylüyor.

Engin konuşmak yerine adam gibi çalışıp iyi bir performans sergileyip yeniden dönmek yerine bu tarz konuşmaya devam ederse PTT 1.lige kadar yolu olur..

Ulen 1 buçuk senedir hazır değilsim oynamıyorsun tipik yerli kendini nimetten sayma futbolcu sendromu hoca gönderince hoca suçlu

hırsızın hiç mi suçu yok? derler ya aynen öyle.. şenal hoca oynatmadı, fatih hoca oynatmadı, mancini oynatmadı sorun kimde acaba? bi düşün hacı...

Tugay'dan bahsettiğini yazmışlar Twitter, sözlük vs. gibi yerlerde. Tabi ne derece doğrudur, doğruysa mesele nedir bilinmez.

Türk futbolcusunun temel sorunu; aşırı duygusallık. Engin'de çok daha fazla, toparlanamadı.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Kicini toplamaktan bi hal oldu yönetim ve teknik ekip her pisligine göz yumdu hakem dovdun arkanda durdular sussaydin adam sanirdik bari rezil

Discovery cihazımdan gönderildi

Mancini'ye oynatmadı diye kızıyorsan.Fatih Hoca'ya da kızacaksın.Neticede 11 maçlık cezadan sonra o da kesti seni.

Rizespor maçından sonra bence de oynamalıydı ama kendi kendini yedin.Biraz kendinde de aramalı suçu.

Haksizliga ugramis. Kusura bakmasin ama katilamiyacagim. 11 mac ceza yedin. Burasi dingo'nun ahiri degil, GS burasi. Sirf bu yüzden gönderilebilirdin. Hadi oynamadin, ona da bir sey demiyelim. Aldigin kilolar? Kendine bakmadigin apacik ortada.

engine haksızlık yapan ve ihanet eden kişi enginin kendisidir.

hiç ona buna çamur atmasın.

yaptığın işe saygın olacak önce. bir karış göbekle futbolcu olunmaz.

bu arada Mert Gunok tam les bir kaleci mis, kimse daha Mert gelecek vaad eden bir kaleci demesin doverim vallah..

bide Man Utd haberleri vardi hahahahah:2aloh1:

Kendisine haksizlik yapti.

Onca yetenek harciyor. Biraz disiplini olsaydi çok daha üstün oyuncu olabilir(di).

sorunlarını açıkça dile getiren bir adam, ama sırf beğenilmiyorsun diye böyle bıdı bıdı konuşmak yanlış

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JpAyh5tdz7c[/media]

Engin Baytar kendini bitirdi.Sakin olup işini yapsaydı bunlar olmazdı.

Geri
Üst Alt