Enis Destan'ın Annesinden Gelinine Ağır Sözler

Arda Kerim

AT PAZARI
Yönetici
Moderatör
1735334815996.png

Enis Destan'ın Annesi: "Madem kendinden 10 yaş küçük birisiyle evlenmek istiyorsa sıradan bir fabrika ya da başka meslek dallarından kendine eş seçseydi, amaç belli."

Enis Destan'ın Annesi: "Benim oğlumun tercih ettiği gelin hanımın kıyafetine bakın. Hiçbir şekilde yakıştıramıyorum ne fizik olarak ne yaşam tarzı olarak ne de yaş olarak. Bizim tercih etmediğimiz gelin adayı defalarca bu işin olmayacağını konuştuğumuz halde gelin hanım öyle bir oğlumun yakasına yapışmış ki ayak bağı gibi en sonunda."

Enis Destan'ın Annesi: "Şu kıyafetin yorumunu sizlere bırakıyorum."

Enis Destan'ın Annesi: "Kandırarak kendine ayarlamış"

(Gscmagazin)

Bu kadından korkulur. Avcı'ya da oğlunu 11'de oynatmıyor diye dünyayı dar ederim diye sallamıştı hikaye paylaşıp.

Enis adına üzücü olsa gerek.

zuhahahahaha :asd: :asd:

istediğiyle evlenir de topçu olup böyle kendinden yaşlı görmüş geçirmiş hayli deneyimli kimselerle evlenenlere acımadan edemiyoruz. Icardi ağabeye de acıyorduk zaten gizli gizli

Bu tarz şeyler aile içinde konuşulur ve dışarı yansımamalı. aile önemlidir, özel her şey orada kalmalıdır.

Normal bir insan sosyal medyadan ailevi meselelerini ortaya saçmaz. Resmen rezalet. Psikolojik destek almalı.

Geri
Üst Alt