enner valencia

Sarper Yıldırım

Baba Gündüz
Namı diğer penencia.Rakip ceza sahasına girdiği an yandım anam diye yere atlamasıyla bilinir.Fb tarihinin hatta Türk futbol tarihinin açık ara en antipatik futbolcusu olmaya aday bir şahsiyettir kendisi.

Futbolda eğer ki penaltılar olmasaydı şu an işsiz geziyordu.

Yeni kontratının yarısını laleyle hakemlere dagitsin. Meksika liginde 50 macta 2 gol atan adam burada 29u penaltıdan 30 gol atti.

Yalniz mac icinde izliyorum tam ideal Anadolu topcusu. Cok kisitli bir yetenegi var ancak caliskan orasina laf yok hareketli vs. Ayrica dogru takimda iste bolbol hakem ittirmesi penalti derken atiyor.

Maçın ilk yarısında savunmanın arkasına sarkıp ceza sahasında penaltı olur rakip temas ederse diye yarım dakika topla oynaması fena güldürdü

Lale orta liginin kalpazanlık kupası sahibi. Ne aşağılık herif bu adam

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Icardi sezon başı hazır gelmiş olsa bunu çoktan karısı yapmıştı. Seneye Icardi kalırsa ki kalacak gibi gözüküyor bu kaçacak.
Nba'de vardır böyle oyuncular, sözleşme senesinde ekstra performans alırsın. Aslında çoktan düşüş trendine girdi ama penaltılarla götürüyor. Sözleşmeyi kaptığı an iyice salacak. Icardi ile kıyaslamak zaten abes olur. Hormonlu gol istatistiğini geçtim, takıma katkıları arasında uçurum var.

Penaltılar olmayınca vasata döndü. Kendisinin filmini yapacaklardı muhtemelen konusu uzmanlık alanı penaltı noktası olacaktır.

Geri
Üst Alt