Enzo Roco Beşiktaş'ta İddiası!

Gelecek sezon 5 milyon'a satarlar

Fiko da sans var

Maicona 9milyon euro bonservis verdik, 1,3m verdiler diye cop demek sacmaliktir. Zaten en kotu nekadar olabilir ki, maicon kadar olur.

Maicona 9milyon euro bonservis verdik, 1,3m verdiler diye cop demek sacmaliktir. Zaten en kotu nekadar olabilir ki, maicon kadar olur.
Bonservisi 9 değil 7 milyon euro. Maicon piyasası olan bir oyuncuydu. 2 yıl önce Sao Paulo, Porto'dan 12 milyon euroya almıştı. Roco ile bonservisini kıyaslamak yanlış.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bonservisi 9 değil 7 milyon euro. Maicon piyasası olan bir oyuncuydu. 2 yıl önce Sao Paulo, Porto'dan 12 milyon euroya almıştı. Roco ile bonservisini kıyaslamak yanlış.

Peki simdi satisa soksan maiconu, alici cikarmi? Yada aldigi ucreti verirlermi? Bedava veririz arti maasin yarisini verip oyle ancak satabiliriz.

Birde bu aldiklari adam maicondar iyidir, ligin en hantal en agir adamina 7milyon vermisiz.

Peki simdi satisa soksan maiconu, alici cikarmi? Yada aldigi ucreti verirlermi? Bedava veririz arti maasin yarisini verip oyle ancak satabiliriz.

Birde bu aldiklari adam maicondar iyidir, ligin en hantal en agir adamina 7milyon vermisiz.

Ben Maicon iyi ya da kötü demedim. Roco ile Maicon'un marketing değerinin aynı olmadığını söylüyorum.

f.orman yine satılacak adam bulmus.

f.orman'in meslegi ne haberi olan var mi? kesin ticaretle ugrasiyor, adam transfer ederken direk satmayı düsünyüor

Fiko'yu övenler nerede :asd:

Tek maçla hüküm koyma yanlısı değilim ama şu ana kadar bizleri tatmin edecek bir performans sergiliyor. Böyle devam oğlum!

Geri
Üst Alt