Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 33.014
- 5
- 1.483
Cevap: EPL 11/12 H:3 | M. United 8-2 Arsenal | 28 Ağustos | Maç Sonucu
Wenger rezil kepaze oldu
Wenger rezil kepaze oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne yahu :lol: City'e taş atma maçı olmuş, hala benim gölgemden ibaret ezik bir takımsın diyorlar :lol:
Bir kaç sene sonra futbol bayacak.Ispanya Real Barca,Ingiltere Manu biraderler,Italya Inter Milan :lol: Rekabetin gelmesi için ya diğer takımların onlara yetişmesi gerekiyor ya da herkese bir bol paralı patron lazım,tabi kuşbeyinli olmayanlarından :lol:
:lol:maç bitti manu hala gol kaçırıyordu![]()
Daha yazinin basi epic fail devamini okumaya gerek yok cunku Arsenal bu sene ilk dorde giremeyerek o yazida bahseden gotunden bombalayanlari hakli cikaracak. Arsen Wenger Arsenal'de sampiyonluk goremez . Ayrica her seyi gectim az mi paran var ? Tamam o zaman oyuncu sat gidip Dunyanin hic bir klubununun yapmadigi lukslukte ikinci ligde bir takimin 17 yasindaki oyuncusuna 14 milyon sterlin verme . Baska bir klup hatirlamiyorum ben kendini bu kadar az kanitlamis bir oyuncuya bu kadar genc yasta bu paralari veren bir klup . Futbol basariya odaklidir kimse afferin Arsen cok guzel ticaret yapiyorsun demez Arsenal forumlarinda takiliyorsan onlarinda sabri tasmis durumda adamlar dandiginden de olsa bir kupa istiyorlar . Boyle giderse Arsenal 10 sene sonra duzluge ciksa da bir sey ifade etmeyecek zira o stad dolmayacak .