EPL 11/12 H:3 | M. United 8-2 Arsenal | Maç Sonucu | 28 Ağustos

Cevap: EPL 11/12 H:3 | M. United 8-2 Arsenal | Maç Sonucu | 28 Ağustos

Belliydi :)

Böylesi bir mağlubiyet elbette böyle büyük bir takıma yakışmıyor ancak böyle olumsuzluklardan ders almayı bilmek önemlidir .Arsenal'de bu dersi çok büyük bir hezimetle almıştır.Bundan sonra yapacakları şeyler şu anlık için mutlak başarıdır.Taraftarların yıllardır gösterdiği sabır bugün itibariyle bitmiştir diye düşünüyorum.O kadar gelir elde edilmesine rağmen doğru düzgün yapılmayan takviyeler ve genç oyuncuları bulup yetiştirip birkaç sene sonra başka takımlara satmaları ve yıllardır kupa özlemi çekmeleri inanılır gibi değil.Son yıllarda bulup getirdikleri ve diğer takımlara yüklü ücretler karşılığında sattıkları oyuncuları kadrolarında tutup gereken takviyeleri de yapsalardı muhteşem bir kadroları olabilirdi.Ancak onlar sürekli gençleri bulup yetiştirmeyi tercih ederek bir nebze olsun şampiyonluk ve kupaları bir kenara atmış oldular.(dolaylı yoldan)

Arsenal sezon sonuna kadar böyle devam ederse A.Wenger'in muhtemelen son sezonu olur ve taraftarlarla kulüp arasında büyük problemler meydana gelir.Zaten sabrı tükenmiş bir taraftar topluluğu var şu an buna bir de iç açıcı olmayan performans eklenirse nelerin olacağı pek kestirilemeyecek duruma gelecek.

Beşiktaş, Arsenal'i kız kardeşi olarak kaydetti.

yazık

off bu nedir abicim.

Yuh skora gel :D

transfer yapacaksın.tamam alttanda oyuncu çıkarda.ikitane çıkar be kardeşim.Arsenal,kadro gücü olarak everton ayarı bi takım olmuş.

Bu Arsen Wenger alt yapı hocası olsa nasıl olur diye düşündüm ve u17 de 8 yaşında çocukları oynatacağı içn vazgeçtim :D

Şu maçı kaçırdım,izleyemedim ya başkada birşey söylemiyorum :)

Sabitleyin lan bu konuyu. Kaç milyon kişi ****** film izledi aynı anda.

Maçın hakkı 9-2 idi.Karşı karşıya kalıcakken manu arsenalli topçu indirmese 9-2 biterdi :).Bu arada KÜMEDE KAL ARSENAL :D

Bu Arsen Wenger alt yapı hocası olsa nasıl olur diye düşündüm ve u17 de 8 yaşında çocukları oynatacağı içn vazgeçtim :D

sanırım bugun ilk 11 lerde Manchester United'ın yaş ortalaması daha düşüktü :akansular:

bi yerde görmüştüm ama nerde hatırlayamadım Man Utd'ın 23 Arsenal'in 23 küsürdü :D

Rooney Reis'e Saygılar

Geri
Üst Alt