EPL 13/14 H:22 | Chelsea 3-1 Manchester United | MS | 19 Ocak

Eto'o IF acayip pahalı olur şimdi. Eto'o durdu durdu bu maçta patladı resmen. Chelsea son zamanlarda neredeyse bütün maçlarını kazanıyor. Bizim Chelsea geçmemiz gittikçe zorlaşıyor. Çok iyi kura diyenler fikirlerini gözden geçirmeli.

Eğitim şart.

Bundan sonra tek yapabileceğimiz Chelsea'nin önemli oyuncularının sakatlanması için hatim indirmek.

Eğitim şart.

lieaUJ5.jpg

ferguson'un enkazı :(

3-0'dan sonra Chelsea'den birşey göremiyoruz bence, ama maçta etkili taraf hala kendileri.

Küfürlü mesajları alıntılamayalım arkadaşlar, gereken ceza verildi ama biraz daha dikkatli olalım bu konuda.

Ayrıca forumun hiçbir bölümünde seviyeyi düşürecek şeyler yazmazsak iyi olur. Çok gereksiz bir konudan ceza aldı mesela arkadaş. Lütfen üslubumuza dikkat edelim.

Vidic nasil beyler?

bu luiz orta sahada gercekden iyi performans sergiliyor mu?

100 milyonda değil. Mesela kanat oyuncuları isimsel açıdan baktığımızda çok iyi United'ın. Ama kaleye, defansa ve orta saha merkezine ciddi takviyeler lazım bana kalırsa.

Hele hele orta sahaya muhakkak oyuncu lazim. Carrick artik götüremiyor. Yanina birde Jones gibi bir adam koyuyorsun. Nasil bir beklentisi var mac öncesi bunlardan, merak ediyorum acikcasi.

Geri
Üst Alt