EPL 13/14 H:24 | Man City 0-1 Chelsea | MS | 3 Şubat

Chealse inanılmaz bir konra atak takımı. Bizim maçda çok önde karşılarsak bizi çok kötü edebilirler. Ama mancini varken kontrollü oynayacağımıza eminim.

Chealsenin bireysel anlamda çok büyük yıldızları oldugunu düşünmüyorum. Kapanan takımlara karşıda kilidi kolay kolay açamıyorlar.

Biz savunmayı ön planda tutarsak maçın büyük bölümü 0-0 geçer . Artık şansa mansa uzaktan falan bir tanede gol bulursak tadından yenmez.

İngiltere ligini de bu sene man.city götürür. Hiç şüphem yok. Bu maçda nasri ile fernandinho olsaydı çok şey değişirdi

Mancini mal değil Chelsea'nin zaaflari ve iyi tarafları benden senden daha iyi bilir.

Belli olmaz.

Arsenal var, Chelsea var.

City çok kolay gol yiyor.

Citynin sorunu deplasmanlardı. Evinde önüne geleni eziyor parçalıyor. Son haftalşarda o sorunda ortadan kalkdı deplasmanlardada rahat kazanıyor.

En önemlisi peynir ekmek gibi gol atıyorlar.

Chealse ve arsenal güven vermiyor. En olmicak raki,plere tökezleyebiliyorlar özelliklşe deplasmanda.

Walla benim içimden man.city alıcak gibi geliyor

Citynin sorunu deplasmanlardı. Evinde önüne geleni eziyor parçalıyor. Son haftalşarda o sorunda ortadan kalkdı deplasmanlardada rahat kazanıyor.

En önemlisi peynir ekmek gibi gol atıyorlar.

Chealse ve arsenal güven vermiyor. En olmicak raki,plere tökezleyebiliyorlar özelliklşe deplasmanda.

Walla benim içimden man.city alıcak gibi geliyor

Çok gol attiklari dogru, fakat Kun, Fernandinho ve Nasri gibi önemli isimler yok gelecek haftalarda, ve deplasman maçlari Fernandinho'suz yeneceklerini pek sanmiyorum. Muhtemelen puan kaybederler. Ayrica geride olduklari zaman pek iyi oynamiyorlar, Pellegrini özgüven veremiyor oyunculara.

Yaya-Fernandinho City için çok önemli ikilisi. Onlar olmasaydi bunlar iki kat gol yerlerdi kontra oyunda.

Burada abartıldığı kadar süper oynamadı Chelsea bana göre.Çok iyi kontraya çıkıyorlar, iyi savunuyorlar ama City daha gününde ve sakatsız olsa işler farklı olurdu.

Dün gol pozisyonunda İvanovic'in önündeki Toure değilde Melo olsaydı o gol olmazdı herhalde. Toure sakınıyor gibi toptan kaçmış.

Pozisyonun tekrarini seyretmedim ama ilk bakista bana da öyle geldi. Bence topun kendisine carpip kaleciyi yaniltmasini istemediği için öyle yapti.

N5

mourinho_reyiz.jpg

@city boys

Pellegrini maca ciktigi taktikle kendi elleriyle vermis maci.

eger burakla ciksak 10 kisi oynariz ,sebebi ise burak bu celsi defansinda kayb olur gidir bos bos kosur durur

en iyisi tek forvetle cikmak forvetdede drogba

Geri
Üst Alt