EPL 13/14 H:31 | Chelsea 6-0 Arsenal | M.S | 22 Mart

Wenger de bir sigara yaksaymış :asd:

Arsenal'in kötü takım olması, Chelsea'yi iyi takım yapmaz. Premier Lig tarihinin en kara sezonunu yaşıyor.

Ne alakası var yahu? Son zamanların en rekabetli şampiyonluk yarışı yaşanıyor. Bu kadar çok takımın yarışta olduğu çok az sezon vardır EPL'de. ŞL'de 2 takımla devam etmeleri ligin kötü olduğunu göstermez. Alakası bile yok bence.

tecavüz olmuş kaçırmışım..

bu arsenal'e yılmaz vural iyi gider.

maçı kaçırmamak için zorla yetiştim bayiye handikap 0 oynadım 17. dakikada kuponu yırttım :)

1911893_261876110651155_672610984_n.jpg

1959257_261888697316563_144298213_n.jpg

:Troll mode on:

Biz havaya soktuk bunları ondan böyle oldu :asd:

:Troll mode off:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HKExde0oteU[/media]

Chelsea cok iyi oynuyor son zamanlarda, ozellikle buyuk maclarda. Biz de ucuz atlattik.

fenerin elendiği arsenal bizim elendiğimiz chelsea ye 6-0 yenilmiş.Bu da mı tesadüf

şimdi biz bu köy takımı arsenal'e 6 atan cılız takımama elendik! ünal aysal istifa!! fatih terim göreve.

Bok atmayin Chelsea ye iste. Adamlar bize karsi cok daha gol atabilirdi. Merhameti bize harcamislar. Bugün Arsenali yok ettiler.

Arsenal bizden kötü takim. Surada söyle konusanlari görünce sinirleniyorum ister istemez.

Bizim Chelsea'dan fark yemememizin sebebi Mou'nun Türk sempatisidir.Yoksa bize de atarlardı 5-6 tane.Adamlar hiç kasmadı

Kalesinde Muslera olan biz ile Şezni olan Arsenal arasındaki fark !

Geri
Üst Alt