EPL 13/14 H:35 | Norwich City 2-3 Liverpool | M.S | 20 Nisan

Harika bir takım ya. Şampiyonlar.

Sterling bu yaşta bu oyun, muazzam!

Tapa

Son 10-15 yılda hatırladığım kadarıyla kağıt üzerindeki en zayıf kadro ile şampiyon olan takım olacaklar bu gidişle.

Brendan Rodgers büyük adam, geçen sezon iyiki sabredilmiş.

Kadro zayıf filan değil sadece bu potansiyel beklenmiyordu

Suarez şu an en iyi 2 forvetten birisi

sterling harika oynuyor vs vs

Gerrard da şampiyon olmadan bırakmasın futbolu:)

Kadro zayıf filan değil sadece bu potansiyel beklenmiyordu

Suarez şu an en iyi 2 forvetten birisi

sterling harika oynuyor vs vs

işte böyle verimli kadro kurmamız lazım.şampiyonluk=iyi bir hoca+verimli bir kadro(kadronun kağıt üstünde dünyaca ünlü yıldızlarla dolu olmasına gerek yok)

işte böyle verimli kadro kurmamız lazım.şampiyonluk=iyi bir hoca+verimli bir kadro(kadronun kağıt üstünde dünyaca ünlü yıldızlarla dolu olmasına gerek yok)

Sağlam bir defans + Kaliteli genç yabancı bir forvet + Bruma yada o ayarda kaliteli bir kanat

Muslera+Melo+Sneijder bu iş tamamdır.

Luce de olursa süper olur:)

Şu takımı Mancini çalıtırsaydı görürdüm onları :D

abartma istersen geçen sene şampiyon olan ManU'nun kadrosu çok mu iyiydi van persie sağolsun müthiş oynadı..

Kağıt üstünde diyorum. Yahu şu adamlar şu kadar puan almasalar Suarez dışında kim bu takımda şampiyonluğa götürecek adam diye konuşulurdu.

Manu'da bir kere DeGea, Vidic, Valencia, Evra, Rooney, Kagawa, Persie gibi adamlar vardı.

Sterling iyi oyuncu ama sezon başı itibari bence son 10-15 yılın kağıt üstünde en zayıf şampiyonu olacaklar.

Sağlam bir defans + Kaliteli genç yabancı bir forvet + Bruma yada o ayarda kaliteli bir kanat

Muslera+Melo+Sneijder bu iş tamamdır.

Luce de olursa süper olur:)

evt.Muslera+Melo+Sneijder bu 3 oyuncu zaten kalmalı.luce gelirse süper olur.shaktar son 10 yıl 8 şampiyonluk ve avrupada 1 uefa kupası nerdeyse her sene cl de başarılı shaktar.

[attachment=9638:scarf.gif]

Ekli dosyalar

• scarf.gif
    scarf.gif
    1 KB · Görüntüleme: 130
Premier Lig tarihinin en beklenmedik şampiyonluğu olacak.

Tap

lanet şansım! açamadım yayını zor bela açtığımda çoktan 2-0 olmuştu ben açtıktan sonra 1 pozisyonu yok liverpoolun ilk yarı bitmek üzere

olacakları söyleyeyim

bu şekilde saçma sapan kadrolar çıkarırdı :D

977778_Liverpool.jpg

Ben de Mancini fanlarının yorumları söyliyim o zaman :D

Gerard çöp, 33 yaşına gelmiş.Benitez'in dinozorlarını temizlemek şart.

Sterling anca koşsun, fundamental sıfır.Adam futbolcu değil kardeşim, atlet.Teşekkür etmeden olimpiyatlara yollayalım.

Chelsea'nin yolladığı Struridge'yi aldık, iyice QPR'a bağladık

Coutinho fiziksiz.Body yapsın.

Skertel kadar yavaş adam stoper de ise Mancini ne yapsın yapsın futbol cahilleri.....

Geri
Üst Alt