EPL 13/14 H:36 | Liverpool 0-2 Chelsea | MS | 27 Nisan

City sampiyon olacak bence bu skordan sonra.

Arkadas koskoca Mourinho'sun oynattigin futbola, gecirmeye calistigin zaman bak.

Sampiyonlar Ligi finalinde Drogba mucizesi sayesinde Chelsea güldü ama bir kez daha ayni taktikle finale kalirsan fena yaparlar..

L'pool almali su maci!

Uritt8k.jpg

Chelsea kaybetmez. l'pool icin en iyi ihtimal beraberlik olabilir diye dusunuyom. Bakalim tahminim tutacakmi

zevkine izlenilecek bi mac.

EPL'de pek takim tutmam, hepsini severim. futbol izlemek istiyosan takim farketmeksizin epl izleyecen. Biraz Everton severim o da ingilizli bi kiz arkim vardi ondan bulasti

xD

gerci rotasyon falan denildikten sonra 2-2 diye tahminimi degistirdim.

arkadasimla hafta ici konustuk koyu l'poollu. chelsea kaybetmez dedim. tamam lan tisort alacam sana celsi yenerse dedi. tamam oyleyse dedim ve tisort geliyo

Grande Mou, dünyanin en iyi TDü.

City'yi 2 kez yendi, Liverpool'u 2 kez yendi, Arsenal'i yendi, United'i yendi, Spurs'i yendi.

Bizim forvetler bile onun kadrosundaki forvetlerden daha iyi/ayni kalitede

Oynattığı oyun zevk vermiyor falan ama adam büyük hoca hakkaten

Vallahi içimden 0-2 geçiyordu 0-2 bitmiş :S Mourinho böyle maçların adamı, ne yapıp ediyor bir şekilde kazanıyor bu tarz maçları... Ama bu yenilgiye rağmen ben bu sezon Liverpool'un şampiyon olacağını düşünüyorum...

City'yi 2 kez yendi, Liverpool'u 2 kez yendi, Arsenal'i yendi, United'i yendi, Spurs'i yendi.

Kafa mi buluyorsun?Dunyanin en kotu forvet hatti bizde

tapatalk

İkram etti şampiyonluğu Liverpool,olmayınca olmuyor da beraberlikte yetiyor kendilerine Celsi'nin gol atmaya niyeti yok al beraberliği şampiyon ol,Mourinho hocalığını konuşturdu gene.

FC+Inter+Milan+v+Citta+di+Palermo+Serie+7g0y4p1go8Ll.jpg

Mou harbiden işini biliyor.

Ama artık beden hocası gibi giyinmekten vazgeçmeli. Eski Mou'ya geri dönmeli.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OnZ8_m9q_8g[/media]

City tüm maçlarını alırsa Liverpool'la puanları eşit oluyor.2'li averajda deplasman golü kuralı yoksa onlar da eşit,deplasman kuralı varsa City önde.Normal averajda City'nin 7 gol üstünlüğü var şu anda.City bırakmaz bu saatten sonra bence.

Arkadas koskoca Mourinho'sun oynattigin futbola, gecirmeye calistigin zaman bak.

Sampiyonlar Ligi finalinde Drogba mucizesi sayesinde Chelsea güldü ama bir kez daha ayni taktikle finale kalirsan fena yaparlar..

L'pool almali su maci!

Mourinho yoktu ki Chelsea nin basinda kupayi kazandiklarinda. Di Matteo antrenördü Murhan

Talihsiz bir aciklama olmus. Senin elinde Umut varsa hic bir takimin forvetine laf atamazsin Sührüü :D

böyle defans yapmakta bir beceri ister. biz böyle oynasak 4-5lik oluruz. adam TD

Geri
Üst Alt