EPL 13/14 H:36 | Liverpool 0-2 Chelsea | MS | 27 Nisan

İki tarafa da bi sempatim yok ama Mourinho böyle kritik maçları bırakmıyor rakibe. Yok sıkıcı yok futbolu öldürüyor falan bunlar boş laf. Rakibe göre diziyor takımını, gerekeni yapıyor. Kazanmayı biliyor.

ulan jse ulan jose puan esitligi ile biterse lig ikili averajamı bakılıyor?

UPpc9EY.gif

:melo::melo:

Başarı böyle gelmez.Chelsea ne ligte ne şliginde şampiyon olamaz.

Liverpool'un önemli bir avantaj kaybettiği gerçek ama henüz daha şampiyonluk gitti demek için çok erken. City'nin yıllardır çıkamadığı bir Everton deplasmanı var(son galibiyet 2009'da). Ama City oradan çıkmayı başarırsa Liverpool için işin sonuna gelmiş olacağız. Everton'un motivasyonu da yarınki Arsenal maçına göre değişecek. Yarın Arsenal, Newcastle'ı yenerse son 2 haftaya 4 puan farkla giriyor Everton'a karşı. O yüzden Everton, City maçına biraz daha iddiasız bir durumda çıkabilir.

Tamam Gerrard'ın büyük hatasından yenmiş bir gol var ama öncelikle sorgulanması gereken konu 1 puanın yeterli olduğu ve 0-0 giden bir maçın 45. dakikasında Liverpool defans oyuncularının ileride ne işi var. Gerrard orta sahanın biraz gerisinde topla buluşuyor, kaptırıyor ve Demba Ba'yı karşılayabilecek 1 tane bile adam yok. 1996'daki Trabzon-Fenerbahçe maçında durumu 1-1'ken ve beraberlik yeterken yüklenmeye devam Trabzon gibi bir hüsran yaşıyor Liverpool. Şimdi ezeli rakip Everton'a muhtaçlar. Zor ama imkansız değil..

600 liramı yedin liverpool.iy/ms 3 maç biliyorum yenersiniz dedim 2 kere gelen chelsea'den 2 gol yediniz.cidden uğursuz bu takım.dakika 45 çıkmış stoperler ileri sanki 90+4 1-0 gerideler.adam elini kolunu sallaya sallaya kaleye gitti

gecen hafta sunderlande nasil yenildin be chelsea ah ulan ah

üzülmedim desem yalan olur hiç bir takımı tutmuyorum GS'den başka ama liverpool'un hakettiğini düşündüğüm için yenmesini istedim açıkcası olmadı

24 senedir şampiyon olama. Bitime iki hafta kala, şampiyonluğun eşiğindeyken ve hatta beraberlikte yeterken takımın efsanesi, kaptanı topu ayağının altından kaçırsın. Kadere bak.

Everton kaypaklık yapmazsa Şampiyon Liverpool...

Everton'da bu geceki Arsenal-Newcastle maçına bakıyor. Arsenal kazanırsa 4.lük yolunda puan farkını 4'e çıkaracak Everton'la. Haftaya da iç sahada WBA'yla oynayacakları düşünülürse ŞL'i garantilemeleri muhtemel olur. Onların da fazla iddialı olduğu söylenemez o yüzden ama sonuna kadar kovalayacaklardır tabi.

Haftaya City Everton'a yenilir, Liverpool da Crystal Palace deplasmanında kaybeder ve Chelsea 2 maçını da kazanırsa efsanevi bir şampiyonluk olur.

Geri
Üst Alt