EPL 13/14 H:37 | Everton 2-3 Man City | MS | 3 Mayıs

Normal şartlarda endüstriyel futbol, abartılı paranın futbolun içine etmesi filan gibi sebeplerden ötürü Liverpool'u tutmam gerekliliğini hissediyorum lakin City'e sempatim var.Her ne kadar geçen hafta Gerard reise üzülsem de City'nin şampiyon olmasına sevinirim.

Mou reyiz geçen hafta Liverpool'a küsküyü verdiğinde orada bitti zaten .Ulan Gerard:asd:

City bu sezon da şampiyon olursa artık hedefi iyice Avrupa'ya çevirecek herhalde. O kapsamda men veya transfer yasağı gelmesse bu yaz çok ses getirecek büyük transferler bekliyorum.

City ne ya?bu sezon Liverpool yerine City şampiyon olursa futbol yasaklansın

tapatalk

City ne ya?bu sezon Liverpool yerine City şampiyon olursa futbol yasaklansın

tapatalk

Tamam, yasaklayalım İsmail bey. :D Netice olarak hepimizin de istekleri farklı tabi, o açıdan diyebileceğim birşey yok ama City'nin kadro kalitesi de ortada. 2 sezon önce aldığı şampiyonlukta.

Tamam, yasaklayalım İsmail bey. :D Netice olarak hepimizin de istekleri farklı tabi, o açıdan diyebileceğim birşey yok ama City'nin kadro kalitesi de ortada. 2 sezon önce aldığı şampiyonlukta.

City kaliteli takim ama bu sezon gerçekten Liverpool hak etti :D

tapatalk

City kaliteli takim ama bu sezon gerçekten Liverpool hak etti :D

tapatalk

Bence 2 takımda haketti. Fakat Liverpool elindeki malzemenin çok üstünde performans gösterdi, o açıdan katılıyorum. Ama 3-2'lik Liverpool-City maçında City'nin de 2 penaltısının verilmediğini unutmamak lazım. Onlar verilseydi buraya bile kalmazdı iş.

Liverpool'un peri masalı da buraya kadarmış. Gerrard bir PL şampiyonluğu göremeden emekli olacak ona üzülüyorum.

Bence 2 takımda haketti. Fakat Liverpool elindeki malzemenin çok üstünde performans gösterdi, o açıdan katılıyorum. Ama 3-2'lik Liverpool-City maçında City'nin de 2 penaltısının verilmediğini unutmamak lazım. Onlar verilseydi buraya bile kalmazdı iş.

Dediğin gibi Liverpool beklentilerin çok üzerinde bir performans sergiledi o yüzden böyle efsane olarak hatırlanacak bir sezonu bozmaya hiç gerek yok.Belki önümüzdeki maçlarda bir mucize olur.

tapatalk

Geri
Üst Alt