EPL 13/14 H:37 | Everton 2-3 Man City | MS | 3 Mayıs

Barkley ne gol atmış öyle.

fisi cekti city. liverpool treni kacirdi

Endüstriyel futbola darbe olacaktı Liverpool'un şampiyonuluğu :(

Maca bakamadim, MOTD'deyde izlerim ozeti. Sampiyonluk tamamdir, sacma sapan isler yapmazsak. Son maca bilet bulmak lazim

Liverpool'u severim, cok sempati duydugum takim. Ama ayni zamanda cogu kisinin bildigi gibi bir City taraftariyim. Sampiyonluk geliyor :) Üzgünüm Liverpool.

artik iceride iki tane final maci var city'nin. fark basarlar hepsinde.

"Steve Gerrard, Gerrard. He slipped from 40 yards. He gave it to Demba Ba. Steve Gerrard, Gerrard."

evertonlular :)

Sezon başında City'nin şampiyon olacağını düşünüyordum öyle olacak gibi görünüyor.

City bırakmaz şampiyonluğu, olan Liverpool'umuza oldu, Chelsea maçında 1 puan çok önemliydi.

Anlamıyorum bu romantikliği. Sanki Hull City şampiyonluğa gidiyor. Adamlarda dünyanın en pahalı 11 mi 12. takımı mı ne ?

Haklısın ama karşındaki takım City

Liverpool'un City'e göre değeri devede kulak kalır

artık bazı takımlar bir şeyler başarmalı ki dediğin gibi Hull City'de şampiyonluğa oynasın.

Premier Lig 92 de kuruldu 92 den bu yana sadece Blackburn Rovers 1 kere şampiyon olabildi onun dışında hep Manchester United,City,Arsenal,Chelsea ipi göğüsledi.

City'e duyduğum sempati dışında bu son dönemde ortaya çıkan liverpoolcu tiplere gıcık kapmam nedeniyle sonucuna fena sevindiğim maçtır. City burdan şampiyonluğu vermez diye tahmin ediyorum artık. Daha rahat şampiyon olabilirlerdi fakat sene boyunca Toure, Silva, Agüero, Fernandinho sakatlıklarla boğuştu. Bu 4 oyuncudan 3ü takımın en önemli isimleri. Bu sayede liverpool taraftarı heyecan yaşadı ama bu kadar sürdü. Kendi sahalarında hakemin City lehine çalmadığı 2 penaltı sonucu kazandıkları maç bile yetmedi.

Liverpool'a gıcıklığım olmamasına rağmen City'i destekliyorum. 2 maçı da alır işi bitirir artık bundan sonrası rahat.

Bu arada Barkley :eek:

City böylelikle şampiyonluğunu ilan etmiş oldu! Liverpool'un 24 yıldır beklediği şampiyonluğu bu şekilde City'e hediye etmesi gerçekten çok kötü oldu ama şu durumda kendi sahanda saçma sapan bir maç kaybediyorsan zaten şampiyon olma yani...

Geri
Üst Alt