- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Puhahahahahaa liverpool
Tapatalk
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu seneki şampiyonluk süper oldu. 'Çakma' Liverpool'luları da görmüş olduk. Seneye görüşmek üzere.
![]()
Sheikh Monsour'da maçı evinden takip etti.(Man City 1894 yazılı t-shirt'i giyen)
Ulan dua edin Gerrard'ın ayağı kayıp düştü..
Ben city taraftarı olsam yemin ediyorum sevinmem, takımla,ülkeyle uzaktan yakından alakası olmayan sermayeyle şampiyon olmanın ne gibi bir hazzı olabilir ki aynı şey chelsea,psg veya Monaco içinde geçerli. Düşünsenize bir takımınıza şu adam para akıtmayı bi bıraksa koca bir hiçsiniz.
O işler öyle değil artık. City, manaco ve psg nin şu anda yaşadığı dönemleri çoktan atlattı. 2-3 yıl içinde Balotelli, Adebayor, Tevez, Agüero, Dzeko almayan profesyoneller tarafından yönetiliyor artık. Yapılan düzenlemelerle dünyanın en çok gelir alan 7.-8. takımı oldu. Yani şu an araplar desteğini çekse yine ilk 4e oynayabilecek düzeydeler. Öyle olmasa bile sahibi amerikalı Live, manu arsenal ve Rus sahipli Chelsea'nin pek söylenmeye hakkı yok.
Piyasayı çok şişiriyor eleştrisi de sırf araplar aldığı için kör gözlerin söylenmesinden başka birşey değil.
Örneğin dünyanın en iyi ön liberosu olan yaya toure'yi 30 m'e aldılar. Oynadığı oyunla bunun 2 katını hakettiğini kabul etmeyen biri olmamalı. Agüero'yu 40 m'e aldılar. Şu an satsalar 1,5 katına gider en az. Silva 30 m'e alınan başka bir topçu ve bu adam her ne kadar çok konuşulmasa da "NEREDEYSE" İniesta kadar iyi bir oyuncu.
Peki Liverpool bu paralarla kimleri aldı. Andy Carrol, Aqulliani, Maxi Rodriguez falan fistan. Şimdi Lallana'ya servet dökceklermiş. Döksünler. City'de aynı paraya Arda'yı falan alır. Sonra vay efendim City futbolu mahvediyor.
Ben city taraftarı olsam yemin ediyorum sevinmem, takımla,ülkeyle uzaktan yakından alakası olmayan sermayeyle şampiyon olmanın ne gibi bir hazzı olabilir ki aynı şey chelsea,psg veya Monaco içinde geçerli. Düşünsenize bir takımınıza şu adam para akıtmayı bi bıraksa koca bir hiçsiniz.
futbolcula kizman gerekirken isverene kiziyorsun
saçma
sen isciye cagir de,bu duvari or sana 1 milyon ,halbuki 30 lira saati ,adamin sucu ne o zaman
bir suru denklem var bu isin icinde
mac basi 2000 ero ,sabir ucret 400.500 bin ero olsa o zaman anlarim
Bağlantıyı kuramadım.
parayla baglantili sampiyonluktan haz duymam demisinde
parasi olanin sucu ne ,
yada soyle bir olaydan baglanti kur
adam derki sen zengin oldugun icin etrafinda bu kadar kiz var
zengin adamda ,umrumda degil ihtiyacimi karsiliyorlar amacimda bu .
yani , kurulu duzuende ,zaten paran yoksa ,bir yere gelemiyorsun ,uzaga city ye gitmene gerek yok
senin butcen de 6-7 milyon euro olsa ,anadolu takimlari gibi kumede kalmaya calsiirdin .
O işler öyle değil artık. City, manaco ve psg nin şu anda yaşadığı dönemleri çoktan atlattı. 2-3 yıl içinde Balotelli, Adebayor, Tevez, Agüero, Dzeko almayan profesyoneller tarafından yönetiliyor artık. Yapılan düzenlemelerle dünyanın en çok gelir alan 7.-8. takımı oldu. Yani şu an araplar desteğini çekse yine ilk 4e oynayabilecek düzeydeler. Öyle olmasa bile sahibi amerikalı Live, manu arsenal ve Rus sahipli Chelsea'nin pek söylenmeye hakkı yok.
Piyasayı çok şişiriyor eleştrisi de sırf araplar aldığı için kör gözlerin söylenmesinden başka birşey değil.
Örneğin dünyanın en iyi ön liberosu olan yaya toure'yi 30 m'e aldılar. Oynadığı oyunla bunun 2 katını hakettiğini kabul etmeyen biri olmamalı. Agüero'yu 40 m'e aldılar. Şu an satsalar 1,5 katına gider en az. Silva 30 m'e alınan başka bir topçu ve bu adam her ne kadar çok konuşulmasa da "NEREDEYSE" İniesta kadar iyi bir oyuncu.
Peki Liverpool bu paralarla kimleri aldı. Andy Carrol, Aqulliani, Maxi Rodriguez falan fistan. Şimdi Lallana'ya servet dökceklermiş. Döksünler. City'de aynı paraya Arda'yı falan alır. Sonra vay efendim City futbolu mahvediyor.
Dediğine itirazım yok ki zaten, benim hoşlanmadığım şey ülken ile takımın ile uzaktan yakından alakası olmayan yabancı bir zenginin parasıyla bu işlerin olması, mesela Galatasarayı rus,arap veya başka bir milletten süper zengin bir adam gelip parayı akıtıp bizim ŞL şampiyonu olmamızı sağlamasından haz almam ve büyük ihtimalle kulübe bağlılığım azalır. Çok suni geliyor bana bu şekilde başarı kazanmak.