EPL 14/15 H:1 | Manchester United 1-2 Swansea | M.S |

felayni gibi bir mali oynatirsan sonun böyle olur

bunlara schwein tarzi bir adam lazim

Lan yoksa bunlar sinirlenip Sneijder'e 25 m euro teklif etmesin ? :(

Bir an içim tuhaflaştı :( :(

Yarin fanatik , totomac manset hazir VAN GAAL GAZA BASTI SNEİJDERİ İSRARLA İSTİYOR.

hahahah Liverpool mu hadhsads :D

bu arada 3lu defans ve 2 wingback ile oynayalim diyenlere selam olsun bu, unitedin defansi cok kötüydü.

2 wingback'le oynamadı yalnız United. Young ve Januzaj(Lingard) vardı kanatlarda ve savunmaya yardım etmeye çalışsalar da edemediler yeteri kadar

Ulan Ferguson'un bıraktığı takımın içine etmeyi 2 yılda nasıl başardılar anlamak zor. Ferguson zamanında dandik Carling Kupası maçlarına çıkan kadrolar bilen bugünkü kadrodan daha iyi oluyordu. Bu kadar ne yaptığını bilmez United ilk defa izledim. Nerede 90'ların sonu 2000'lerin başındaki ya da 2007-2008'deki efsane United nerede bu takım.

Ulan Ferguson'un bıraktığı takımın içine etmeyi 2 yılda nasıl başardılar anlamak zor. Ferguson zamanında dandik Carling Kupası maçlarına çıkan kadrolar bilen bugünkü kadrodan daha iyi oluyordu. Bu kadar ne yaptığını bilmez United ilk defa izledim. Nerede 90'ların sonu 2000'lerin başındaki ya da 2007-2008'deki efsane United nerede bu takım.

Bu takım hep iyi olacak degil ya

Ve bu.iyi birsey!

Ara sira baska takimlar öne gecsin

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt