EPL 14/15 H:16 | Manchester United 3-0 Liverpool | MS | 14 Aralık | LigTV2

dk 12 1-0 gol Rooney , asist valencia ,
sağ kanattan adama bacak arası yapıp geçerek ceza sahası üstündeki Rooneye harika bir pas attı , pasıda asiste dönüştü .
Golden nerdeyse 30sn evvelde net pozisyonda Liverpool kaçırmıştı .

Valencia ve Ashley Young beklerde mi oynuyor? Şaka mı bu ya?

Maçı izlemiyorum da, yukarıda kadro paylaşılmış orada 4-3-1-2 gibi göstermişler. Şaşırdım bende bir an.

Burada da böyle vermişler dizilişi:

Manchester United-Liverpool Statistical Preview

revsdf.jpg

Bu arada ben PES 2013 AL de Fellaini'yi hep santrafor oynatırdım. Valla hiç de sırıtmıyordu hatta en az 30-35 gol atıyordu her sezon.

Bu Sterling ne kazma adam la... Resmen eksik oynatıyor takımı. Bizim kötü Selçuk gibi. (iyi Selçuk değil ) Geziniyor sadece sahada.

Moreno Burak Yılmaz 'a bağladı işi. :D

Bu arada Liverpool gerçekten sıradan bir hale gelmiş. Nerede o Olimpiyatta 3-0 dan maç çeviren Liverpool, nerede bu Liverpool

Ne sıkıcı bi maç ya.Manchester United-Liverpool değil sanki Karabük-Gaziantepspor sahada.

Dün A.Villa ve Stoke City puan kaybetmese, yarın da Everton kazansa Liverpool iyice dibe yaklaşacakmış.

Bu arada Mata skoru 2-0 yaptı.

Ama net ofsayttan atmış golü ManUtd. Ancak hakem kaçırdı pozisyonu. 1,5 m ofsayt
Muhtemelen değmedi diye golü verdi ama orada Mata'dan önce topa dokunan ManUtd lı dokunuyor hatta az da olsa yön değiştiriyor top

Gol ofsayt yalnız.Hakem göremedi Van Persie'nin topa dokunduğunu.

Geri
Üst Alt