EPL 15/16 H:35 | West Ham 3-2 Man Utd | M.S | 10 Mayıs

3 sene sonra bir avrupa devinin başına geçebilir ya da türkiyeye geri gelir bilic

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CiH9kjrXAAQB1eS.jpg

3 sene sonra bir avrupa devinin başına geçebilir ya da türkiyeye geri gelir bilic

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bize gelmesini çok isterdim . Adam resmen halen gizli elit hoca. Hırvatistan milli takım döneminden beri takip etiğim birisi. Biraz şansız ama:)

Bize gelmesini çok isterdim . Adam resmen halen gizli elit hoca. Hırvatistan milli takım döneminden beri takip etiğim birisi. Biraz şansız ama:)
Benim daha da büyük sempatim var galatasaraya gelmesini isterim ama beşiktaşa vodafone arenaya dönüp bi şampiyonluk kupası kaldıracak birgün bence :)

Benim daha da büyük sempatim var galatasaraya gelmesini isterim ama beşiktaşa vodafone arenaya dönüp bi şampiyonluk kupası kaldıracak birgün bence :)
Bilmiyorum adam bize hayranlık duymuş olabilir. Zart zurt tokatladik orda burda :)
Arenadaki atmosferden resmen etkilendiğini gördüm .

Deselerki van gaalle anlaştı Galatasaray yas tutarım yani.
Adam saçma sapan kadrolar sürüyor saçma sapan adamlar aldırıyor çuval çuval para harcadı şampiyonlar ligine gidemeyecek.

Bizim ülkede feven 50m€ harcadıda kıyamet koptu neymiş evrope ligi alacak kadro yatırımı yapmış herif saçtı lan paraları sokağa bizim ülkede olsa vururlardı bunu :D

Allah belanızı versin ne sizde iş var ne Bordeaux da ne Parma da ne Deportivo

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

spiker sevdigim sarkilardan biri fln diyo

Geri
Üst Alt