Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EPL 16/17 H:13 | Chelsea 2-1 Tottenham | M.S | 26 Kasım
Onun bunun evladı Cüneyt Çakır.Şu Chelsea Tottenham maçına bakta utan verdiğin o faulden.Herifler nerdeyse güreşiyor maçta hakem yine oynatıyor oyunu.Utanmaz şerefsiz.
Benim dusundugum de su: Wenger emeklilik hazirliginda, bakti Sanchez ve Ozil de kalici degil, elinden geleni ardina koymayacak bu sefer
Yoksa zaten Arsenal favori demek sacma olur, Arsenal hicbir zaman favori olmayacak. Son donemde alinan FA cup'lar takimi mental olarak biraz daha kazanmaya yakinlastirdi sadece, ve oynanan futbol da gayet guzel. O yuzden Arsenal her turlu tartismasiz aday bu sene
Liverpool yavas yavas oyununu oynayamamaya basladi bile bence. City kazansin hic istemiyorum, Chelsea'yi de pek sevmiyorum. Liverpool veya Arsenal hos olur
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.