EPL 16/17 H:15 | Leicester City 4-2 Manchester City | MS | 10 Aralık

Bugunun Premier Lig maçlarında butun evsahibi takimlar 3 golle maci tamamlamislar.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Başladı 2.yari.
Toplasin güzel maç olacak

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu De bruyne balonunu Hazardan daha iyi yapanlardan vardı birde.Arada uçurum var.O zamanda demiştik.

Balon mu:D Hart'ı gönderip sırf ayağı iyi diye Bravo'yu almak yüzyılın mallığı. Bravo çok basit goller yiyor vasat kaleci. Hart kaç tane maç çevirmiştir Bravo'yu hiç görmedim. City'den asıl Navas'ın gitmesi gerek. Gol atamayan kanat oyuncusu bi de paso 11 çıkıyor. Daha gol attı mı bu sene görmedim. Adam şut pozisyonundayken basmıyorlar zaten atamıyor herif.

City is Leicester.

Toure forvet mi oynuyor

Guardiola'nın City'sine koyandan Allah razı olsun.

kolorav ve sagna'dan stoper yaratıp 3-4-3 oynamaya çalışmak.bu arada yay toure'de forvet oynuyor!

Balon mu:D Hart'ı gönderip sırf ayağı iyi diye Bravo'yu almak yüzyılın mallığı. Bravo çok basit goller yiyor vasat kaleci. Hart kaç tane maç çevirmiştir Bravo'yu hiç görmedim. City'den asıl Navas'ın gitmesi gerek. Gol atamayan kanat oyuncusu bi de paso 11 çıkıyor. Daha gol attı mı bu sene görmedim. Adam şut pozisyonundayken basmıyorlar zaten atamıyor herif.

Neye güldün napıyor De Bruyne.Takımın en iyi oyuncusu konumunda Agueroyla.Varlığıyla yoklugu belli değil.Gecen Chelsea maçındada hiç bir şey yapmadı.Hazard tek başına maçı alabilecek dünyanın en iyi 3 4 oyuncusundan biri.De Bruyne ikisini kıyaslamak aşırı mallık olur.Ona cevap yazdım ben.Diğer dediklerine katılıyorum.

Neye güldün napıyor De Bruyne.Takımın en iyi oyuncusu konumunda Agueroyla.Varlığıyla yoklugu belli değil.Gecen Chelsea maçındada hiç bir şey yapmadı.Hazard tek başına maçı alabilecek dünyanın en iyi 3 4 oyuncusundan biri.De Bruyne ikisini kıyaslamak aşırı mallık olur.Ona cevap yazdım ben.Diğer dediklerine katılıyorum.

Geçen sezon iyiydi baya Premier ligi izlerim vaktim oldukça istatistiklerini bilmiyorum da baya başarılıydı, keza bu sene de iyi gayet. Hazard bitikti geçen sene, bu sene az izledim ama eski defansif yardımı yok hiç. Aşağı yukarı aynı görüyorum ama De Bruyne balon demek ağır abartı olur herif süper topçu.

Puahaha 4 oldu

Geçen sezon iyiydi baya Premier ligi izlerim vaktim oldukça istatistiklerini bilmiyorum da baya başarılıydı, keza bu sene de iyi gayet. Hazard bitikti geçen sene, bu sene az izledim ama eski defansif yardımı yok hiç. Aşağı yukarı aynı görüyorum ama De Bruyne balon demek ağır abartı olur herif süper topçu.

Aşağı yukarı aynımı:D.Bak buna gülünür işte.Hiç bir büyük maçta yok De Bruyne.Artı gol yollarındada etkisiz.Hazard biraz daha kasarsa gol kralllığına bile yürüyebilir bu sene.İkisi arasında 2 gömlek kalite farkı var.Bu sene az izlediğin belli oldu Hazardı.Artı defansif olarak kendini parçalıyor herif bu sene.Geçen sene mou la kavgalı oldugu için kötüydü.İyi bir hocayla neler yapacağını çok iyi gösterdi.Bu arada 4 oldu beter ol keltoş.

Son düzenleme:
Dazlagin hem keline hem eline vermisler. :D

Geri
Üst Alt