Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:d :d![]()
:asd22:
Pep emeklilige ayirlir simdi. Su adama sadece ben mi uyuz oluyorum.
Okumadim.konuyu okudun mu
çok net olarak city deki bu 3 oyuncu sanchez den daha iyidir..bireysel yetenek, şapkadan tavşan çıkaran eksikliği vs hiçbirşeye katılmıyorum city deki en büyük ve yegane sorun defans komple çöp + orta sahadaki adamları fernaninho fernando vs 1.sınıf değil..pogba kros modrid bosquets kante lannana kalitesinde adam bulmalılar..City'nin en büyük eksiği bence Hazard, Robben, Sanchez, Messi gibi işler sıkışınca tek başına şapkadan tavşan çıkarabilecek bi oyuncusunun olmaması. KDB, Silva, Aguero falan var ama bu oyuncular saydığım futbolculara kıyasla daha çok takım oyunuyla bişeyler üretebilen adamlar.
Diğer eksik de defans. Stones her an hata yapabilecek gibi oynuyor, Otamendi her an hata yapıyor zaten. Beklerde pek iş yok Kolarov ve Sagna hariç, onlar da üst seviyenin adamı değiller (hadi Kolarov idare eder yine).
Bu maçın 4-0'a gelmesi büyük sürpriz. 0-4 bile bitebilirdi. Silva ve Sterling ilk yarıda karşı karşıya kaçırdılar, bikaç önemli pozisyon da buldu City ama gol yapamadılar bunları. Everton yiyeceği gollerle moral kaybedecekken, City'nin kaçırdığı fırsatlar onlara ekstra bi motivasyon verdi açık şekilde, maç da bu noktaya geldi. City'nin çok daha "ceza kesici" bi takım olması gerekiyor, ligde şu an şampiyonluğa oynayan takımlar rakiplerinin hatalarına çoğunlukla ceza kesmeyi bilen takımlar. City'de ise bu durum tam tersi.