EPL 16/17 H:21 | Manchester United 1-1 Liverpool | MS | 15 Ocak

oha mal pogba'ya bak.hakem de eyyamcının kralı çıktı.

Oha be Mignolet çıkardı.

Bu Pogbaya nasil 100 milyon verdiler... Biz bizimkileri 4 e 5 e elestiriyoruz ama adamlar 100 veriyor en fazla 30 tas catlasin 40 edecek oyuncuya (ki bana gore 30 bile etmez kendisi)

iki takımında 1. sınıf stopere ihtiyacı var sene sonu mourinho pepe'yi alır büyük bir ihtimal.

What a game!!!

Emre Can in masallahi var, begendim ben... Pogbayi cebinden cikarir

Muslera mısın be Mignolet???

Oha o manyak pasi kim atti öyle?

Miki kadroya girdi gireli united de gozle gorulur bi toparlanma var ama...
Bu arada Mignolette formda bugun ha

b1d0f0192063fafd1fe1ba3e334b379d.gif

Bu Pogbaya nasil 100 milyon verdiler... Biz bizimkileri 4 e 5 e elestiriyoruz ama adamlar 100 veriyor en fazla 30 tas catlasin 40 edecek oyuncuya (ki bana gore 30 bile etmez kendisi)
o
Oyuncu olarak 100 etmez belki ama oyuncu + ünüyle eder. Ki formalardan çıkarmışlardır parasını muhtemelen.

İlk yarı itibariyle berbat maç. Yanlış hatırlamıyorsam ilk maçta berbattı. Liverpool daha bir takım gibi oynuyor ama üretkenlik yok iki takımda da.

o
Oyuncu olarak 100 etmez belki ama oyuncu + ünüyle eder. Ki formalardan çıkarmışlardır parasını muhtemelen.

Valla bence cok buyuk kazik... Hem ne yapmiski o kadar un yapmis? Tamam genc yasta Juvenin degisilmezlerinden biriydi de yani... Pogba 100 ediyorsa unuyle Zlatan bi 500 eder herhalde ( yasini gormemezlikten geliyorum, sirf un olarak soyluyorum)

Geri
Üst Alt