- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Stones da herseyi izliyor yew
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitirdi derken?Bu keltoş tam mal ya.Agueroyu 83 te sokuyor oyuna.City i bitirdi herif.Sene sonunda kıcına tekmeyi basarlar hoca bozuntusunun.
Bitirdi derken?
Ve gondermezler.
Geçen sezonu 15 puan geride tamamlamışlar. Şampiyon da Leicester'dı. Chelsea falan değil.12 puan oluyor chelsea le fark.City gibi kadroya sahip bir takım için şampiyonluk şansı 4 ay önceden bitti. Takımı bitirmedide naptı.Oynadıkları oyunda rezil.Göndermezlerse seneyede ilk 3 e giremezler.Rezil bir hoca çünkü.
Geçen sezonu 15 puan geride tamamlamışlar. Şampiyon da Leicester'dı. Chelsea falan değil.
City önceden neydi ki "bitirdi" diyebiliyorsun?
Oynadıkları oyun rezil değil ama olması gerektiği kadar iyi de değil. Pep'in sistemi zor. Premier Lig'de daha zor. Bu oyuncu grubuyla daha da zor. "City gibi kadro" diyorsun, kadroları (özellikle arka taraf) o kadar da iyi değil.
Gönderirlerse girecekler mi ilk 3'e? Pep süper hoca. Sistemini oturtabildiğinde çok daha etkili olacak. Gelecek sezon daha iyi oynayacaklar.
Geçen sezonu 15 puan geride tamamlamışlar. Şampiyon da Leicester'dı. Chelsea falan değil.
City önceden neydi ki "bitirdi" diyebiliyorsun?
Oynadıkları oyun rezil değil ama olması gerektiği kadar iyi de değil. Pep'in sistemi zor. Premier Lig'de daha zor. Bu oyuncu grubuyla daha da zor. "City gibi kadro" diyorsun, kadroları (özellikle arka taraf) o kadar da iyi değil. Ön tarafta da 22 yaşın altında çocuklar oynuyor.
Gönderirlerse girecekler mi ilk 3'e? Pep süper hoca. Sistemini oturtabildiğinde çok daha etkili olacak. Gelecek sezon daha iyi oynayacaklar.
Bu kurduğu kadroyla ilk 4 e giremeyecek.Mesela klopp bu city nin başında olsun şuanda chelsea ile şampiyonluk mücadelesi veriyordu.
Ben sezon başında dedim zaten Pep iyi hoca değil başarısız olacak diye.İyi bir hoca olmadığı aşikar.Yıllarca Bayernle Barcanın ekmeğini yedi.
Mesela Liver ın kadrosu çokmu iyi öle düşün.Ama oynadıkları futbol city e göre çok daha iyi.Pep istediğii kadroyu kursun yine şampiyon yapamaz city i.
Ben her zaman buradayım.Eninde sonunda kovulacak.