GSCimbom
EPL 16/17 H:3 | Tottenham 1-1 Liverpool | M.S | 27 Ağustos
Murat Saylak

EPL 16/17 H:3 | Tottenham 1-1 Liverpool | M.S | 27 Ağustos

Murat Saylak ·

Cevap
31
Okunma
1,2K
Sayfa
1/2
CanlıTottenham11LiverpoolM.S

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
11-1.png

728.png
v.png
liverpool.png

​

Bu maçtan sonra Akhisar - Galatasaray maçını izleyince insanın nevri dönüyor, ağır çekimde maç izleniyormuş gibi oluyor.

Mane - Firmino - Coutinho üçlüsü yetenek olarak çok iyi ama oyun zekaları Coutinho dışında çok zayıf.

Bir de şu Lallana'nın bir numarası yok ama hem burada hem Milli takımda oynuyor sürekli. Tuhaf.

İngiltere'de gerçekten çağ dışı futbol oynanıyor.. 1 tane organize atak yok, pas yok, oyun kurma falan yok...İngilizlerin neden Almanların ve İspanyolların gerisinde kaldığının kanıtı..

hala 90'ların futbolunu oynuyor adamlar..

İngiltere'de gerçekten çağ dışı futbol oynanıyor.. 1 tane organize atak yok, pas yok, oyun kurma falan yok...İngilizlerin neden Almanların ve İspanyolların gerisinde kaldığının kanıtı..

hala 90'ların futbolunu oynuyor adamlar..
Saçma bir analiz. Tottenham ve Liverpool kontratak futbolu oynayan takımlar. Kaos kontrası hatta, Dortmund bu futboluyla ŞL finali oynamıştı, geçelim boş mantıkları böyle.

Saçma bir analiz. Tottenham ve Liverpool kontratak futbolu oynayan takımlar. Kaos kontrası hatta, Dortmund bu futboluyla ŞL finali oynamıştı, geçelim boş mantıkları böyle.

Sayın Adminim, bu analizi sadece Liverpool ve Tottenham üzerinden yapmadım.. İngiliz futbolu genel olarak böyle.. bütün maçları izlersenız ne demek istediğimi anlarsınız..

Fakat bu sene Guardiolanın gelişi ile birlikte M.City birazcık pas oyununa dönmüş durumda.. Benim tek dileğim İngiliz futbolununda pas oyunu oynaması ve organıze ataklar görmek..

bu kafayla İspanyollar daha çok Sampıyonlar ligi kupası kaldırır...

Sayın Adminim, bu analizi sadece Liverpool ve Tottenham üzerinden yapmadım.. İngiliz futbolu genel olarak böyle.. bütün maçları izlersenız ne demek istediğimi anlarsınız..

Fakat bu sene Guardiolanın gelişi ile birlikte M.City birazcık pas oyununa dönmüş durumda.. Benim tek dileğim İngiliz futbolununda pas oyunu oynaması ve organıze ataklar görmek..

bu kafayla İspanyollar daha çok Sampıyonlar ligi kupası kaldırır...
Sıkıntı kadro kalitesi.

Barca Real Munih PSG Juve çok güçlü idi EPL takımlarına göre.

United bu sene kurduğu kadroyla yarışabilecek düzeye geldi ama Zlatanın çok vakti yok. City hala geride ilk 11 anlamında. De Bruyne, Silva ve Sergio dışında world class adamları yok.

Ingiliz futbolunun turnavalarda basarisiz olmasinin nedeni, o hizli ve aceleci oyunu. Hep hizli, aceleci ve cok zor bir oyun oynuyorlar, bunun Milli takim´da büyük turnavalarda oturma ihtiamli pek yok. Hata affetmeyen, tekk ayakli maclar. Zaten cok az sayida da mac yapiyorsun...

Ingiltere de dünyanin en güzel oyunu bu yüzden oynaniyor, bunlar oturunca izlemek cok keyifli. Ama ülke turnavalarda effektif bir yöntem degil.

Geri