EPL 17/18 H:3 | Liverpool 4-0 Arsenal | MS | 27 Ağustos | S Sport

Malesef bugün şu ana kadar Arsenali sahadan silen Liverpoolun bir sonra ki maçta rezil top oynama potansiyeli yüksek.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rezil oynamıyor erken gol yeyince rakip takım aşırı kapanıyor sadece. Bu da defans ve kaleci hattındaki eksiklikler.

En hızlı oynayan takım Liverpool İngilterede sonra Tottenham ve City geliyor ama nedense Tottenham kötü başladı sezona.

Tempo çok önemli EPL'de.

Her şeyi geçtim 30 dk kötü oynayan takıma Anadolu takımı denmez.

Yorumcu konuşmasa daha iyi yav Emre Can'a Cemre Can dedi bir ara.

Çünkü adam kulübün sahipleri ile aynı kafada, aman çok fazla para harcamayalım

Arsenal dünyanın en çok para kazanan kulüplerinden, tribün gelirinde en öndeler, çok zengin bir kulüp ama pinti iste transfer yapmıyor. Stoper orta saha ve kanat lazim bu takıma. Wenger devri bitti artık degismedikce başarı gelmez.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ssportdaki almanci abi cok keyiflendi gole

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Rezil oynamıyor erken gol yeyince rakip takım aşırı kapanıyor sadece. Bu da defans ve kaleci hattındaki eksiklikler.

En hızlı oynayan takım Liverpool İngilterede sonra Tottenham ve City geliyor ama nedense Tottenham kötü başladı sezona.

Tempo çok önemli EPL'de.

Her şeyi geçtim 30 dk kötü oynayan takıma Anadolu takımı denmez.
Bu gördüğüm Arsenal, bu kadro ile EPL'in Anadolu kulüplerinden olur yalnız. İlk defa bu kadar kötü görüyorum. Kloop zaten Tempo hocası ama seninde dediğin gibi özellikle defans hattı eksik. Üstüne şimdi Coutinho gidecek gibi görünüyor.

Liverpool vs kümede kalma mücadelesi veren takıma karşı oynuyor sanki.

Liverpool taraftarı için bayağı keyifli bir ilk yarıydı. Arsenal ne yapmaya çalışıyor anlamadım, saçma sapan bir futbol oynadılar. Özil'in sahada olduğunu 25. dakikada falan farkettim.

4-5 olsa da PL hareketlense.

Özil'i ne zaman görsem malum gif geliyor aklıma

Kaleci saçmalıyor ısrarla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EPLnin en iyi top oynayan diğer takımı da 1-0 öne geçti, Delle Alli.

Geri
Üst Alt