EPL 18/19 H:12 | Manchester City 3-1 Manchester United | MS | 11 Kasım | S Sport

İlk on beş dakika iki Silva toplu topsuz ceza sahasına kaç kere girdiler sayamadım. Ondan sonra Belhanda şov yaptı diyor eleştirince insanı kötülüyor sunuz. Sakın kimse çıkıp Silva mı demesin, mevzu orta sahaların ceza sahasına girmeleri hem top ile hem topsuz.

Rashford milletin içinden geçmeye çalışıyor.

Daha yetenekli olan Sane yerine Mahrez ve Bernardo tercih ediliyor, hala ve geçen yılın en iyisi KDB yok sahada, gittikçe iyiye gidiyorlar.

Şu city'nin oynadığı futbola bak arkadaş muazzam.

Biz futbol diye neye katlanıyoruz Türkiye'de.

Ben böyle mi bıraktım bakışı. :(IMG_20181111_195123.webp

Son düzenleme:
City'nin yanında ManU kağnı gibi.

Silva'nın toplu ve topsuz oyunu ders diye okutulmalı yav

Bir tek Sterling olayını anlamıyorum. Yani Sane daha iyi değil mi acaba o pozisyon için? Ya da KDB döndükten sorna mevcut kadroda Mahrez o role geçemez mi?

City tam izlemek istedğim takım yav kimse hareketsiz değil ve herkes sürekli yardımlaşıyor.

Bir tek Sterling olayını anlamıyorum. Yani Sane daha iyi değil mi acaba o pozisyon için? Ya da KDB döndükten sorna mevcut kadroda Mahrez o role geçemez mi?
En skorer oyuncu o sebep de o.

Sane mevzusu farklı ama sanırım Pep ile sorun yaşadılar, Sane sahadakilere göre bir tık daha tembel adam.

Bak işte aklıma Feg mevzusu geldi adamlarda daha hareketli olan adamlar da iyi olunca Sane pek aranmıyor.

Geri
Üst Alt