EPL 18/19 H:2 | Manchester City 6-1 Huddersfield | MS | 19 Ağustos | S Sport

Demek ki Eray istese eplde oynayabilirmis.

Huddersfield'dan gol yemek ne ulan Ederson'un clean sheet puanları gitti FPL'de..

Aguero'yu da oynamayabilir diye kaptan yapmamıştım 2 gol attı :/

8 numara hala barajda bekliyor gol den sonra :D

3-4-3 iyice yerleşiyor futbol dünyasına

CONTE tarafindan PL'ye getirildi

Half Space uzerinde cok duruluyor

Dortlu savunmayla half space degerlendirmek de mumkun DM'yi stoperlerin arasina cekip bekleri ileri cikararak

Biz de bunu yapiyoruz Imparatorla

Pep ise her zaman yaptigi gibi mukemmellestirdi sistemi

Yalniz bunun antitezi ne olacak merak ediyorum. Mou'dan son bir hamle bekliyorum bunu yikmaya yonelik.

Simeone'nin sert kontrasi olabilir belki. Atleti - Man City eslesmesini izlemek isterdim.

Dk93A46XgAAxAjf

:asd:

CONTE tarafindan PL'ye getirildi

Half Space uzerinde cok duruluyor

Dortlu savunmayla half space degerlendirmek de mumkun DM'yi stoperlerin arasina cekip bekleri ileri cikararak

Biz de bunu yapiyoruz Imparatorla

Pep ise her zaman yaptigi gibi mukemmellestirdi sistemi

Yalniz bunun antitezi ne olacak merak ediyorum. Mou'dan son bir hamle bekliyorum bunu yikmaya yonelik.

Simeone'nin sert kontrasi olabilir belki. Atleti - Man City eslesmesini izlemek isterdim.

Bu yeni 3-4-3'ün en önemli yeniliği bence 8 numaralardan 6, 10 numaralardan 8 yapması ve forvet arkasındaki ikiliyi 10 yıl önceki gibi 4-3-3 kanat forveti şeklinde değil daha değişken ve içe yakın hareketli oyuncular.

Biz bunu yapamıyoruz bence. Tudor denedi olmadı. Terim daha klasik dönem oyunu oynatıyor. Ersun Yanal da Fenerbahçe'de oynamıştı.

Bu oyunun 4'lüsünü Liverpool oynuyor.

Bu yeni 3-4-3'ün en önemli yeniliği bence 8 numaralardan 6, 10 numaralardan 8 yapması ve forvet arkasındaki ikiliyi 10 yıl önceki gibi 4-3-3 kanat forveti şeklinde değil daha değişken ve içe yakın hareketli oyuncular.

Biz bunu yapamıyoruz bence. Tudor denedi olmadı. Terim daha klasik dönem oyunu oynatıyor. Ersun Yanal da Fenerbahçe'de oynamıştı.

Bu oyunun 4'lüsünü Liverpool oynuyor.

Imparator bunu deniyor iste kanatlari ters ayakli ic forvetlere cevirerek

Ama ne santraforumuz ne de orta sahamiz uygun buna

Imparator bunu deniyor iste kanatlari ters ayakli ic forvetlere cevirerek

Ama ne santraforumuz ne de orta sahamiz uygun buna

Ters ayaklı içe kateden kanat forvet Ronaldo ve Messi'yi yıldız yapan eski 4-3-3 işte. Burda forvet arkası ikili kanat forvet gibi değil. Daha doğrusu öndeki üçlü tamamen yeni oyuncu tarzları. Firmino Mane Salah, Agüero Jesus Silva gibi... Bunlardan kim en uçta bazen belli olmuyor. Kanatlar da tamamen beklerin. Bizim oynadığımız veya oynayacağımızı tahmin ettiğim beklerin çokça çıktığı klasik 4-3-3. İki 8 numaralı. Bu yeni sistemde 8 numara bir tane o da 10'dan dönme yetenekli adamlar. De Bruyne gibi, Ericksen gibi.

City sürekli 3lü oynamıyorki.

Bugün oynadıkları da 3-1-4-2, iç saha maçları neyse de zor maçları kaldırmaz bu yapı.

Geri
Üst Alt