EPL 18/19 H:20 | Liverpool 5-1 Arsenal | MS | 29 Aralık | S Sport

Arsenal artık eski Arsenal değil bildigin çöpe dönmüş bir takım.

Futbol dunyasinin en guzel adamı. Tarih yazmak kendisine cok yakisacak.
1da8fc1cf9f6604c5d23b5d64f1c93c8.jpg
Kac takim destekliyon ahbap avrupada ?

Kac takim destekliyon ahbap avrupada ?
Avrupada dunyanin gelmis gecmis en muthis takimi olan Realimden baska takim desteklemem. Ayriyetten sevdigim topcu ve tdler vardir, bunlari izler ve basarili olmalarini dilerim. Kraldo, hazard, kante, klopp, ünay bey vs.

Kim şampiyonluğa yaklaşırsa onu.

Örneğin Arsenal geriden gelip öne geçse Arsenalli olacaktır.

Uzdun kanka. Gelecek sene ünay hocam guzel bir kadro kurup kafaya oynarsa onu takip etmem muhtemeldir. Takim tutar gibi gavur takimi tutmuyorum, sahislara bakiyorum kanka.

Avrupada dunyanin gelmis gecmis en muthis takimi olan Realimden baska takim desteklemem. Ayriyetten sevdigim topcu ve tdler vardir, bunlari izler ve basarili olmalarini dilerim. Kraldo, hazard, kante, klopp, ünay bey vs.
Barcalı degilmiydin yav bi ara :) Vasfi mesela 67 farkli takima sevgi besliyor severiz kendisini

Barcalı degilmiydin yav bi ara :) Vasfi mesela 67 farkli takima sevgi besliyor severiz kendisini
Luis hamzaoglu, arda falan ile igrenc bir takima donustuler ve sogudum. Perez malliklarina devam ederse onlardan da soguyabilirim. Keramettin gibi barca ve city fanatikleri kızacak ama bende gavur takimlarina karsi bu tur hisler yok.

Simdi baktim sadece bir kismini satmis

Zamaninda 5m pound vermis simdi 32m dolarlik hissesi varmis

Krali bu vesileyle selamlayalim
He ben de hemen baktim cl finalinden sonra hisselerinin deger kazandigina dair haberler var. Bir anda sinirimi tepeme cikartmistin lakin simdi sakinim.

Luis hamzaoglu, arda falan ile igrenc bir takima donustuler ve sogudum. Perez malliklarina devam ederse onlardan da soguyabilirim. Keramettin gibi barca ve city fanatikleri kızacak ama bende gavur takimlarina karsi bu tur hisler yok.
Bende de yok ama ne bileyim sürekli değiştirmek de tuhaf.

İngiltere'de Liver ile Arsenal dışında sempatim olan takım yok bu arada, City iyi top oynuyordu onu övdük altı üstü.

Geri
Üst Alt