Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ülkedeki liverpoolu çocukluktan beridir tutuyormuş gibi davrananlar yüzünden liverpool düşmanı olmak üzereyim.nefret ettirdilerSırf şu kendini bi bok sanan mustafa göksu yüzünden city kazansın istiyorum
@Murat Saylak ironi yapnis adambu murat saylak neyin nesi ya şaka yapıyordum ironik mesajlarla cezalandırdı
Adam direk guardiola düşmanı aga. Sanırsın guardiola bi tarafını gondikledi. Utanmasa hoca değil diyecekBu ülkedeki liverpoolu çocukluktan beridir tutuyormuş gibi davrananlar yüzünden liverpool düşmanı olmak üzereyim.nefret ettirdiler
söyledim ama takmıyo arkadaş ya sanki daha geçen sene şampiyon olmuş adama hakaret edecem@Murat Saylak ironi yapnis adam
ub.msji
Vuruş hissi yok maçtaÇok sıkıcı maç ya 2 gündür beklediğimiz maç bu mu
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aksine çok zevkli. Acayip işler oluyor sahada. 2 takımında taktik ve teknik seviyeleri muazzamÇok sıkıcı maç ya 2 gündür beklediğimiz maç bu mu
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav 2 şut var toplasan acayip bir iş falan olduğu da yokAksine çok zevkli. Acayip işler oluyor sahada. 2 takımında taktik ve teknik seviyeleri muazzam
Sinirleri bozulmustur renktas, klavyeye gozyasi damlatan bir adamdan bahsediyoruz, oldukca duygusalsöyledim ama takmıyo arkadaş ya sanki daha geçen sene şampiyon olmuş adama hakaret edecem
murat girmiş nöbete dram yapıyo forumu bırakırım diye