Arda Rami
Aslan Üye
- 25 Kasım 2008
- 7.480
- 724
- 1.708
Zuhahahha sapladi
Kodumun lpool kevaseleri
Sen hangi takımlısın P baş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zuhahahha sapladi
Kodumun lpool kevaseleri
Nasıl iyi? Adam ölse maça devam edecek karaktere bürünüyor.Bu iyi bir şey
Öyle bir pozisyonu olmadı yav sen galiba Liverpool’u sevmiyorsun fazla hırslı oluşu da seni gıcık ediyor iyi de bir Türk nasıl Liverpool’u sevmez hiç anlamam Türkün karakterine celtic gibi çok uygun???Nasıl iyi? Adam ölse maça devam edecek karaktere bürünüyor.
GalatasaraySen hangi takımlısın P baş
Galatasaray
Soton
Usta filozof Emir Sato'nun vacib kildigi uzere Rangers ve Wolves sempatim de bulunmaktadir
Gene mabadından uydurduğun varsayımlarla boş atıyorsun, bunu bana karşı bir daha yapma.Öyle bir pozisyonu olmadı yav sen galiba Liverpool’u sevmiyorsun fazla hırslı oluşu da seni gıcık ediyor iyi de bir Türk nasıl Liverpool’u sevmez hiç anlamam Türkün karakterine celtic gibi çok uygun???
Mabad mı??? “Galiba” dedim ya doğrusunu sen şöyle; Liverpool’u mu tutuyorsun yoksa başka bir İngiliz takımını mı?Gene mabadından uydurduğun varsayımlarla boş atıyorsun, bunu bana karşı bir daha yapma.
Bir galatasaraylinin galatasaraydan baska takimi olmazMabad mı??? “Galiba” dedim ya doğrusunu sen şöyle; Liverpool’u mu tutuyorsun yoksa başka bir İngiliz takımını mı?
Biz Galatasaraylıyız İso.Mabad mı??? “Galiba” dedim ya doğrusunu sen şöyle; Liverpool’u mu tutuyorsun yoksa başka bir İngiliz takımını mı?
Ya üstat sempatizan de işte soruyu gayet iyi anladığını varsayıyorum "galiba" top çeviriyorsun di mi? Liverpool sempatizanı değilsin de yoksa City miBiz Galatasaraylıyız İso.
Arsenale yakın Chelsea'ye uzağım o kadar.Ya üstat sempatizan de işte soruyu gayet iyi anladığını varsayıyorum "galiba" top çeviriyorsun di mi? Liverpool sempatizanı değilsin de yoksa City mi![]()
E bak işte uydurmamışım yani en azından doğru tahmin etmişim. Arsenali nasıl bir Türk hele ki bir galatasaraylı tutar Liverpool dururken???Arsenale yakın Chelsea'ye uzağım o kadar.