EPL 19/20 H:3 | Liverpool 3-1 Arsenal | MS | 24 Ağustos | S Sport

Elimizde mustafi gibi bi bomba varken gidip david luizi aliysak patlama kacinilmaz olacak tabi! Ruhunu gönder Sol Campbell

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Arsenal'ın savunmayı toparlama ihtimali Chelsea'den fazla bence. Şu anda ikisinin de savunması sıkıntılı tabi..
Kanteyi savunma önüne koysalar onların da azalır bir de Rüdiger dönmeli Zouma yerine. Diğer üçlü o kadar kötü değil.

Gecen haftanin yildizi Ceballosu izlemek icin izlemistim ama ismini duyamadim bu macta maalesef. Kapattim.

leciester bunları chelsea, manu ve arsenali zorlayabilir ilk 6 için

wolves daha kendini gösteremedi bakalım onlar da gelebilecekmi buralara
Leicester da Wolves da oyun olarak tatmin edici gözükmüyorlar şimdilik. Top 6'da çok kötü bir sezon geçiren olmadığı sürece ilk 6 değişmez bence..

Leicester da Wolves da oyun olarak tatmin edici gözükmüyorlar şimdilik. Top 6'da çok kötü bir sezon geçiren olmadığı sürece ilk 6 değişmez bence..

evet oyunlarının kalitesi beklenenin altında ama leicesterın zor gol yemesi avantaj görülebilir

ilk altının son üçü şu an çok kolay gol yiyorlar

West Hamın kadrosu da iyi aslında. Everton da iyi hatta ama o kadrolara uygun top oynamıyorlar.

Fenerbahçe’nin maçının heyecanını yaşamaya başlayalım. Bırakınız elin İngiliz’ini

Geri
Üst Alt