EPL 22/23 H:20 | Manchester United 2-1 Manchester City | MS | 14 Ocak | beIN Sports 3

Ohaa sıralamaya pek bakmamıştım Manu Cityye ne ara yetişmiş.. Bunların bile iddiası var

united'in attığı golse, antalya'ın fener'e attığı son dakika golü neden iptal oldu?

city totnım maçında da puan kaybeder utd ikinci olur n then bikaç haftada arsenalı da yakalayabileceklerini düşünüyom

Manchester United valla helal olsun beklemiyordum. De Bruyne böyle iyiyken Haaland varken Foden varken her sekilde City alır diyordum ama İlkay arandı bence. Bruno Fernandese hep balon derim ama iyi iş çıkardı Rashford hep iyi. Haaland bugün beklenti altıydı. Güzel maçtı.20230114_173933.jpg20230114_174117.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halandin ligin basında aldırdığı puanlar olmasa keltos ilk 8e giremeyecekmiş. 3-4 transfer daha lazim.

pozisyona ofsayt değil diyenle futbol tartışmam fb'ye olsa onlara da ofsayt

şu posyonda bile net karara varamadı kimse
yoruma açık bir posyon olsa neyse, kuralı bilmiyor dünyada kimse
fb macindaki ofsaytse bu neden ofsayt degil
bu ofsayt değilse fbnin yedigi gol hayli hayli gol
ikisi de varda inceleniyor sonucta, yanlisi yapan var heyetinin goreve devam etmemesi gerekiyor. yorumla alakası yok bu posyonun bilgi ile alakasi var
ama hala hangisi dogru cozemedik

şu posyonda bile net karara varamadı kimse
yoruma açık bir posyon olsa neyse, kuralı bilmiyor dünyada kimse
fb macindaki ofsaytse bu neden ofsayt degil
bu ofsayt değilse fbnin yedigi gol hayli hayli gol
ikisi de varda inceleniyor sonucta, yanlisi yapan var heyetinin goreve devam etmemesi gerekiyor. yorumla alakası yok bu posyonun bilgi ile alakasi var
ama hala hangisi dogru cozemedik
Bence ikisi de hakem skandalı. Manunun ki zaten %1000 ofsayt, tartışılacak yanı yok. Fb maçında h.wright gerçekten rakibe bi hamle yapmış olsaydı ofsayt olurdu ama adam normal yavaş tempolu koşusuna devam etti osai gidip adama çarptı üstelik rakibine de yetişti bi dezavantaj durumu olmadı yani, o pozisyon da bariz goldü.

City formamızı çıkartıp yorumlayalım. Gol tertemiz.
giphy.webp

Geri
Üst Alt