EPL 23/24 H:34 | Tottenham 0-2 Manchester City | MS | 14 Mayıs | beIN Sports 3

City nin aguerolu sezonuydu yanlis hatirlamiyorsam ilk sampiyonluklari miydi yillar sonra bilmiyorum ama son dakikada gelen sampiyonluk ile stadyum cildirmisti bende asiri sevinmistim. ama simdi city yi destekleyemiyorum icimden gelmiyor nedenini bilmiyorum. ama adamlar ambargo koydu lige

ASton Villa macinda bitmisti aslinda da su mallara umut baglayip inandik

Son sen katkisiz bir kanciksin.

Gicik gene hafta sonu premier league maclari bizim derbi macina denk geliyor, daha erken olsaymis keske.

Ulan kabus gibi ya gece City çaktı mal Tottenhama sabah denver minnesotayi pas pas etti pazara kadar bize gulmek yok

Senin gibiler gizli cityli yazıklar olsun
Yok hacım ben Liverpool severim Arsenal düşmanıyım. Fener karşısında oly yi destekleyince gizli oly ci olmuyor isem Arsenal karşısında City destekleyince de City li olmuyorum.

Galatasaray a karşı oynayıp da nefretimi kazanan 3 takımdan biridir Arsenal. Diğerleri Leeds ve Roma...

Adamım Stefan Ortega'nın 86'da çıkardığı top çok kritikti.

İşimiz son 2 deplasmanda 10 gol yiyen West Ham'a kaldıysa geçmiş olsun

Bende oyle dusunuyorum yinede son mac olacagi icin izlemek isterdim ama bizim mac varken artik pas.

vay bu ne boyle, acaba kim sampiyon olacak hemen soralim @Murat Durmaz

Ekli dosyayı görüntüle 243768
Daha Maç var ama Kopenhag Şmapiyonluk yarışında pek etkili değildi Silkeborg önce liderle deplasmanda 1-1 berabere kaldı geçen Maç'ta Kopenhag'a karşı etkili oynamadan handikaplı 1 şekilde yenildiler.Şimdi de kendi sahalarında Midtjylland'ı da 3-0 gibi 1 Skorla yeniyorlar.Kopenhag bu fikstüre bakılırsa Lig'inde yine şampiyon olabilir gibi..
Midtjylland'ın Kopenhag Maçıyla beraber Silkeborg ile de Maçlar'ı var.Hadi diyelim Kopenhag'ı yendiler gider Silkeborg da onları yener :D Resmen Kopenhag'a çalışan 1 takım :D Bence bu Lig'in bu sezon şampiyonu Kopenhag :D

Geri
Üst Alt