Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazar günü çifte şampiyonluk keyfi..
Senin gibiler gizli cityli yazıklar olsunCity tutmuyorum da Arsenal e gıcığım... Başka bir takımla mücadeleye girse onu tutabilirdim...
City kazandi zaten Alper abi. Sen GSFB macini ac keyifine bakGicik gene hafta sonu premier league maclari bizim derbi macina denk geliyor, daha erken olsaymis keske.
Sen Danish lige bi bakGicik gene hafta sonu premier league maclari bizim derbi macina denk geliyor, daha erken olsaymis keske.
Bende oyle dusunuyorum yinede son mac olacagi icin izlemek isterdim ama bizim mac varken artik pas.City kazandi zaten Alper abi. Sen GSFB macini ac keyifine bak
Sen Danish lige bi bak![]()
FC Nordsun son uc maci BIF, FCM ve KopenhagBende oyle dusunuyorum yinede son mac olacagi icin izlemek isterdim ama bizim mac varken artik pas.
vay bu ne boyle, acaba kim sampiyon olacak hemen soralim @Murat Durmaz
Ekli dosyayı görüntüle 243768
Tam adamına sordun. İddayi bıraktı adam kanına girmeyinBende oyle dusunuyorum yinede son mac olacagi icin izlemek isterdim ama bizim mac varken artik pas.
Kopenhag şampiyon olurFC Nordsun son uc maci BIF, FCM ve Kopenhag
Brøndby mesela gecen hafta birinciydi 4cuye dusduler
Iddiayi birakmis olmasi birsey degistirmiyor ki tum ligleri takip ettigini soyluyor hala, bilirkisi yani kendisi.Tam adamına sordun. İddayi bıraktı adam kanına girmeyin
Gicik gene hafta sonu premier league maclari bizim derbi macina denk geliyor, daha erken olsaymis keske.
Yok hacım ben Liverpool severim Arsenal düşmanıyım. Fener karşısında oly yi destekleyince gizli oly ci olmuyor isem Arsenal karşısında City destekleyince de City li olmuyorum.Senin gibiler gizli cityli yazıklar olsun
Bende oyle dusunuyorum yinede son mac olacagi icin izlemek isterdim ama bizim mac varken artik pas.
Midtjylland'ın Kopenhag Maçıyla beraber Silkeborg ile de Maçlar'ı var.Hadi diyelim Kopenhag'ı yendiler gider Silkeborg da onları yenerDaha Maç var ama Kopenhag Şmapiyonluk yarışında pek etkili değildi Silkeborg önce liderle deplasmanda 1-1 berabere kaldı geçen Maç'ta Kopenhag'a karşı etkili oynamadan handikaplı 1 şekilde yenildiler.Şimdi de kendi sahalarında Midtjylland'ı da 3-0 gibi 1 Skorla yeniyorlar.Kopenhag bu fikstüre bakılırsa Lig'inde yine şampiyon olabilir gibi..